Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2011. Augusztus 26. 07:33, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Törtek-zúztak, amerre jártak

Törtek-zúztak, amerre jártak

Kerítéseket rongált meg, kukákat borogatott fel, cserepes tujákat tört össze egy fiatalokból álló banda Tiszafüreden. A település több utcáján végigvonuló fiatal garázdákat a rendőrök elfogták.

Kedden hajnalban verte fel álmából a fiatalokból álló társaság a kisváros több utcájának lakóit. Az ordibálva vonulók kerítéseket rongáltak meg, ingerelték a kutyákat, cserepes tujákat törtek össze, kukákat borogattak és székeket dobáltak. Az esetet egy térfigyelő kamera is megörökítette, a felvételek alapján a rendőrök elfogták a randalírozó fiatalokat. Az egri fiatalok közül ötöt gyanúsítottként hallgattak ki, ellenük csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás. A bandában akadt olyan fiatal, aki még nem töltötte be 18. életévét. (da)

HavariaPress

Címkék: garázda

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 06. 11:01, hétfő | Kék hírek

Több mint hatszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök

Hatszázötvennégy határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. December 06. 06:00, hétfő | Kék hírek

Halálos baleset történt Sárszentágotánál

Halálos közlekedési baleset történt a 63-as főúton Sárszentágotánál vasárnap délután, a helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2021. December 05. 16:31, vasárnap | Kék hírek

7 év börtön elől menekült, fejvadászok kapták el

Az 56 éves szlovák állampolgárságú férfit a magyar fejvadászok fogták el.

2021. December 05. 09:03, vasárnap | Kék hírek

Rendőrkézre került az agresszív potyautas

A szegedi rendőrök elfogtak egy 22 éves helyi férfit, aki erőszakosan viselkedett a jegyvizsgálókkal a 2-es számú villamoson, egy utast pedig bántalmazott is.