Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Augusztus 03. 07:20, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Több mint 900 millió forintot nyertek a vizes vb versenyszámaira fogadók

Több mint 900 millió forintot nyertek a vizes vb versenyszámaira fogadók

Több mint 4,4 millió fogadást kötöttek a Szerencsejáték Zrt.-nél a budapesti vizes világbajnokság versenyszámaira, a helyesen tippelők összesen 920 millió forintot nyertek - írta csütörtöki számában a Magyar Idők.

A Szerencsejáték Zrt. részletes adataiból az is kiderül, hogy a többség a vízilabda iránt érdeklődött, a pólómeccsekre 3,8 millió alkalommal tettek tétet a játékosok, az úszószámokra pedig valamivel több mint hatszázezer fogadás érkezett.

A leginkább várt összecsapás a Magyarország-Horvátország férfi-vízilabdadöntő volt, amelyre majdnem negyedmillióan fogadtak, a végül aranyérmes Horvátországra viszont száz fogadóból átlagosan csak négy tett. Úszásban Hosszú Katinka számított favoritnak, egyik számára, a 200 méter női gyorsúszásra hatvanezren fogadtak, de a 200 méteres férfipillangóra is negyvenezer fogadást kötöttek, minden bizonnyal Cseh László szereplése miatt.

A legnagyobb nyereményt - kiegészítő fogadásokkal kombinálva - a magyar-görög férfi-vízilabdameccs után fizette ki a Szerencsejáték Zrt., a nyertesek együttesen ötvenmillió forintot tehettek zsebre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.