Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Február 09. 09:10, szombat | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Több mint 200 programmal indul vasárnap a Házasság hete

Több mint 200 programmal indul vasárnap a Házasság hete

Száz településen több mint 200 programmal indul vasárnap a Házasság hete - mondta Herjeczki Kornél, a programsorozat koordinátora az M1 aktuális csatornán pénteken.

A rendezvénysorozathoz határon túlról is bárki csatlakozhat újabb programmal a www.hazassaghete.hu oldalon - fűzte hozzá.

Az emberek döntéseit nagy mértékben meghatározza, hogy milyen emberekkel, milyen életpéldákkal találkoznak, éppen ezért a Házasság hetének célja, hogy minél több helyen az országban életközelbe hozzanak olyan párokat, akik a házasság fontos kérdéseinek megválaszolásában előbbre vannak az átlagnál - fogalmazott Herjeczki Kornél.

A műsorban elhangzott, a már több mint 20 országban jelen lévő kezdeményezés szeretné felhívni a figyelmet a házasság és a család értékeire, valamint célja a segítségnyújtás a párkapcsolati problémákkal küszködőknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről