Városlista
2021. március 9, kedd - Franciska

Hírek

2018. Április 14. 17:27, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Tizenkét betörés, egy gyanúsított

Tizenkét betörés, egy gyanúsított

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki belvárosi üzletekbe tört be Pécsett.

Lopás bűntett és lopás vétség elkövetése, valamint lopás vétség kísérlete miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 51 éves helyi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi tavaly október és idén január között több üzletbe, többek között egy sörözőbe, egy étterembe és több kávézóba is betört Pécsett. Az üzletekből legtöbbször pénzt lopott el a gyanúsított, több mint kétmillió forint kárt okozva ezzel a tulajdonosoknak. A rendőrök a nyomozás során beazonosították, majd 2018. február 14-én elfogták a férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmények elkövetését. A férfival szemben összesen tizenkét rendbeli jogsértés megalapozott gyanúját tárta fel a rendőrségi vizsgálat.

A gyanúsított ellen folytatott nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 08. 13:04, hétfő | Kék hírek

Több mint háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

Több mint háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Március 08. 10:08, hétfő | Kék hírek

Elkezdődött a fokozott ellenőrzés az utakon

Elkezdődött és egész héten tart a fokozott ellenőrzés az utakon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.

2021. Március 07. 12:08, vasárnap | Kék hírek

A rendőrségen nem módosul az ügyintézés rendje

A rendőrségen nem módosul az ügyintézés rendje a koronavírus-járvány miatti védelmi intézkedések hétfőtől érvényes szigorítása idején, változatlanul folyik az ügyfélfogadás.

2021. Március 06. 05:00, szombat | Kék hírek

Brazil drogfutárt ítéltek el Budapesten

Öt és fél év fegyházra ítéltek egy brazil drogfutárt, akinek egy kiló kokain volt a gyomrában, amikor elfogták a ferihegyi repülőtéren - tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék pénteken az MTI-t.