Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2015. Január 09. 13:04, péntek | Életmód
Forrás: http://naturahirek.com

Tíz ok, amiért nem lenne szabad beoltatni gyermekeinket

Tíz ok, amiért nem lenne szabad beoltatni gyermekeinket

1) A vakcinák nem működnek.

Amikor egy gyermekorvosi rendelőben lévő poszteren a vakcina maffia azt állítja, hogy az oltóanyagok megakadályozzák a fertőző betegségek terjedését és hosszan tartó immunitást okoznak…nos, mindez csak nagyon szépen hangzik annak, aki nem olvasott még az oltóanyagokról. A tudomány azonban egyszerűen mondva, nem erősíti meg ezt az állítást. A járványokban legtöbbször azok a legyöngült immunrendszerű emberek betegednek meg, akiket korábban már beoltottak azok ellen a betegségek ellen, amelyet újra elkapnak.

Dr. Tetyana Obukhanych foglalkozik ezzel és sok más oltóanyagot érintő ténnyel “Vaccine Illusion” című könyvében, ami egy az egyben tönkreteszi az oltóanyagok körül kialakult modern mítoszokat. Nem csak hogy az oltóanyagok nem okoznak tartós immunitást, hanem valójában elpusztítják a szervezet természetes immunrendszerének egészéges kapacitását, így számos beoltott személy lesz egész életére “immun-legyengült” helyzetben.

2) Az oltóanyagokat sosem minősítették biztonságosnak és hatékonynak.

Minden egyes, a vakcina maffia által emlegetett tanulmány amit “bizonyítéknak” használnak arra, hogy az oltások biztonságosak, tévesen hasonlítja össze az egyik oltóanyag által okozott mellékhatásokat a másik oltóanyag által okozott mellékhatásokkal. Egyikük sem hasonlítja össze a beoltott személyek egészségügyi állapotát a beoltatlan emberekével, ami az oltás biztonságosságának igazi próbája lenne.

“Tudományos, kettős-vak, placebo vizsgálatokat még sosem végeztek azzal kapcsolatban, hogy az oltóanyagok biztonságosak-e”- írja a VacTruth.com.

3) Kevés ember tudja, hogy a legelső, HIMLŐ ellen gyártott oltóanyag teljes KUDARCNAK BIZONYULT.

Akiket ezzel beoltottak szifiliszesek lettek és/ vagy meghaltak. Bár megindult az összehangolt erőfeszítés annak érdekében, hogy ezeket az eredményeket eltemessék, azok mégis napvilágra kerültek.

4) Az oltóanyagok rendkívül jövedelmezőek a gyógyszergyárak számára, amelyek nem vállalnak felelősséget az oltóanyag által okozott károkért.

Nézzünk szembe a tényekkel! Az oltások jelentős bevételnek bizonyultak az első naptól kezdve a gyógyszeripar számára. Nem csak hogy az oltóanyaggyártó cégek teljesen levédik magukat az általuk okozott halálos sérülések ellen és áttolják a felelősséget másra, a kormányhivatalok támogatását is élvezik, akik beadatják őket felháborító és megalapozatlan pánik taktikájukkal.

5) Minden vakcina halálos kémiai adalékanyagokat tartalmaz.

Az átlagos gyermekorvos szorongatott helyzetben lenne abban a helyzetben, ha a betegtájékoztatón lévő mellékhatásokat kellene ismertetnie a szülők előtt, mielőtt beadja az oltóanyagot. MINDEN szülőnek tudnia kell, hogy MINDEN oltóanyag potenciálisan halálos, agykárosító vegyi anyagokat tartalmaz, úgy mint az alumínium, a higany és a formaldehid. Sok vakcina még nátrium-glutamáttal (MSG), antibiotikumokkal, és még genetikailag módosított szervezetekkel (GMO-k) is meg van spékelve.

6) A nem beoltott gyermekek általában egészségesebbek.

Nemzetközi tanulmányok hasonlítják mostmár össze az oltatlan gyermekek egészségét az oltottakhoz képest és ismételten mutatják, hogy az oltatlan gyermekeket általában kevésbé sújtja az allergia, autizmus, viselkedési zavarok, autoimmun zavarok és légzőszervi megbetegedések.

Ami az influenza elleni oltóanyagot illeti, egy tudományos folyóirat: a Clinical Infectious Diseases megállapította, hogy azoknak az egyéneknek, akik influenza elleni oltást kaptak, 550 százalékkal nagyobb valószínűséggel lesznek légzési problémáik.

7) Az oltások egész életen át tartó, gyógyíthatatlan betegségeket okozhatnak egyes gyermekek esetében.

Egy dolog a helyi duzzanat vagy ideiglenes láz tüneteinek kialakulása a védőoltás beadása után, más dolog viszont az, ha a gyermek egyike azon szerencsétleneknek, akiknél maradandó idegi károsodások alakulnak ki, mint pl: Guillain-Barre szindróma és élethosszig tartó gondozást, kezelést kívánnak. Az érintett gyermekek élete potenciálisan új irányt kell vegyen.

8) Az oltások gyermekek vagy felnőttek életét is kiolthatják.

Bár a kisgyermekek és csecsemők leginkább hajlamosak leginkább maradandó károsodásokat szenvedni a védőoltásoktól, a felnőttek is veszélyben vannak. Egy gyakori példa erre a hírhedt Gardasil vakcina, amelynek eddig több tízezer serdülőt és tizenévest ölt meg.

Itt van példának okáért a SIDS (hirtelen csecsemőhalál szindróma), amit az orvosi létesítmény a genetikára vagy a gyermekek bántalmazására ken, mind a mai napig védve az oltóanyagipart.

9) Az oltóanyaggyártó cégek nem perelhetők, ha egy felnőtt vagy gyermeke hátrányt szenved az oltóanyagoktól.

Ha a vakcinák valóban ugyanolyan biztonságosak, akkor miért van az pl: Amerikában, hogy a National Childhood Vaccine Injury törvénymódosítást 1986-ban bevezették, ami mentesíti az oltóanyaggyártó gyógyszergyárakat, valamint az egészségügyi szakembereket a felelősség alól abban az esetben, ha sérülés vagy halál következik be az oltás beadása után?

2011-ben az amerikai Legfelsőbb Bíróság megerősítette, hogy a sértett felek nem perelhetnek be oltóanyaggyártó vállalatokat sérüléssel vagy halállal kapcsolatos kérdésekben.

10) A betegségekkel szembeni természetes kitettség a legjobb oltóanyag.

Más szóval: nincs más védelem, csak az ember természetes módon szerzett immunitása anélkül, hogy intravénás halott (és bizonyos esetekben élő) vírusok és kémiai segédanyagok kerülnének izomszövetbe való befecskendezésre.

A friss, tápanyagokban gazdag bioélelmiszerek fogyasztása és az egészséges életmód pedig minden esetben támogatják az immunrendszert, lehetővé téve a betegségekkel szembeni természetes ellenállóképesség kialakulását.

Forrás: http://vactruth.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:06, kedd | Életmód

Egyre többen választanak több streamingszolgáltatót

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.