Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Március 08. 14:17, csütörtök | Sport
Forrás: mno.hu / MTI

Thorpe: Nem fog sikerülni

Thorpe: Nem fog sikerülni

Az ötszörös olimpiai úszóbajnok Ian Thorpe úgy látja, túl későn kezdte újra a versenyzést.

A 29 éves ausztrál sprinter egy héttel azelőtt beszélt erről, hogy a londoni olimpiára válogató hazai úszóviadalt megrendezik Adelaide-ben. Thorpe jó egy esztendeje – bő félévtizedes szünet után – tért vissza a medencébe azzal a szándékkal, hogy a nemzeti válogatott tagjaként ötkarikás szereplő lehessen a brit fővárosban, de a jelek szerint már nem bízik benne, hogy vállalkozása sikerrel jár.

„A legvalószínűbb végkimenetel az, hogy nem fog összejönni – nyilatkozta az annak idején 13 világcsúcsot felállító, 11-szeres világbajnok Thorpe, aki az elmúlt hónapokban több versenyen próbált közelebb jutni az olimpiai kvalifikációs szinthez, de a kiugróan jó időeredményekkel mindeddig adós maradt. – Még további fél év kellett volna, hogy sikerüljön a dolog.”

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.