Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Április 08. 04:07, péntek | Életmód
Forrás: tattoo-minták

Tetoválás minták: Csillag

Tetoválás minták: Csillag

A csillag tetoválás az EMO-s stílus megjelenésével nagyjából egy időben vált elterjedté és azóta is a legdivatosabb tetoválások egyikének mondható. A csillag mintát, az emo stílus megjelenésénél kezdetben csak a divatos ruhadarabokon

Csillag tetoválás minták

 

A csillag tattoo megjelenésének kezdete:

A csillag tetoválás az EMO-s stílus megjelenésével nagyjából egy időben vált elterjedté és azóta is a legdivatosabb tetoválások egyikének mondható. A csillag mintát, az emo stílus megjelenésénél kezdetben csak a divatos ruhadarabokon vehettük észre, később a fiatalabb generációnál megindult a csillag tetoválás hulláma. A 14-19 éves fiatalok a csillag tetoválás túlzott egyszerűsége miatt hamar ráuntak és más divatos tetoválásokkal kombinálták a már meglévő tetoválásukat, például a csillag minta mellé apró pöttyöket tetováltattak, kör és szív alakokkal, virág tetoválás mintával egészítették ki vagy nonfiguratív tetoválással próbálták élvezhetőbbé, feltűnőbbé tenni. A csillag tetoválás és a pillangó tetoválás minta nagyon jól mutatnak együtt és remekül kiegészítik egymást. Bibliai jelentősége van, hogy gyakran együtt alkalmazzák a csillag tattoo mintát az angyal tetoválás elemeivel.

Nemek közti megosztás:

A csillag tetoválás minták a férfi tetoválásokhoz éppúgy hozzá tartoznak, mint a női tetoválásokhoz.
Viszont nehéz dolguk van a férfiaknak a csillag tetoválás választásakor, nehogy lányosat válasszanak, ezért ha tehetik, válasszák a sárkány tetoválást vagy nézzenek szét a kínai tetoválások és maori tattoo között, ezek sokkal férfiasabb tetoválások. De utána is nézhetnek, melyik minták tartoznak a női tetoválások közé.

 

 

 A csillag motívum jelentése, előfordulása:

A csillag a reményt és az igazságot szimbolizálja, a western filmekben a sheriff képviseli az igazságot, ezt a sárga csillagszimbolizálja, amit a bal melle felett szokott hordani. A csillag tetoválás minta kis méretben a csuklón, ill. a tarkón közkedvelt, nagyobb méretekben a csillag tetoválás minták a hason és a vádlin fordulnak elő. Kevsébé néznek ki jól a sárkány tetoválással és a kereszt tetoválással.

 

Csillagok a közéletben:

-sárga csillag tetoválás minta: a sztárságot, megérdemelt kitüntetést, sikert szimbolizálja
-vörös csillag: Az öt világrész összefogásának jelképe, a kommunista párt szimbóluma, jelentheti a proletárok vérének kioltását is. Egyes állami intézményeken, Jugoszlávia zászlaján, régi címereken is szerepelt, például a Rákosi címeren. Tunézia és Algéria zászlaján ma is fellelhető a vörös csillag.
-Dávid csillag: A II. világháború ideján a sárga, Dávid csillaggal különböztették meg a zsidó származásúakat.
-hullócsillag: augusztus közepét tartják a hullócsillagok éjszakájának. Ma is meglévő szokás, hogy ha hullócsillagot látsz, kívánj valamit és teljesülni fog.

 

 

 Roppant könnyű és seperc alatt kész van:

A 3 legegyszerűbben és leggyorsabban elkészíthető tetoválások közé tartoznak a csillag tetoválás minták is. A könnyen elkészíthető tetoválások közé tartozik a pillangó tetoválás, a szív tetoválás és a csillag tetoválás. Ezeket nyugodt körülmények között, otthon is megtervezheted magadnak.
A csillag tetoválás egyszerűsége miatt idő- és pénztárca takarékos, vagyis olcsó, ezért olyanok is megengedhetik maguknak, akik divatos, de nem túl kihívó tetoválást szeretnének és egyébként ezt anyagilag nem engedhetnék meg maguknak.

Érdekességek:

Ha egy nő élete első tetoválását tervezi, biztos, hogy az általa megtekintett 3 tetoválás minta között ott szerepel a pillangó tetoválás, a virág tattoo és csillag tetoválás. A tengeri csillag tetoválás és a hullócsillag tetoválás gyakori azok körében, akik nagy célokat tűztek ki maguk elé és sikeresen véghez is vitték. Ez a fajta csillag tetoválás emléket állít azoknak a pillanatoknak, amikor az egyénnek beteljesült a vágya és sikeres eredményeket ért el.

Külföldi sztárok csillag tetoválásaik:

 

 

Avril Lavigne: A szőke rocker énekesnő, Avril testén szerteszét összesen 6 csillag motívum van. Egy a bal oldali csípőcsontján, egy a vádliján, 2 a jobb kezén, egy a bal csuklóján és egy a jobb lapockáján.

 

 

Sienna Miller színésznő jobb vállán 3 pici csillag tetoválás van.

 

 

A csillag tetoválás minta mániája az énekesnőt, Rihannát is utolérte. Először csak a tarkóján volt pár apró csillag tetoválás, később már folytatásos alapon a jobb lapockájáig terjedtek. Bal fülén szintén található egy kisebb csillag tetoválás.

 

 

TATTOO VERSENY itt az oldalon !!! A szépségverseny fül alatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.