Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 03. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Temetőben pózol a magyar szupermodell

Temetőben pózol a magyar szupermodell

A legismertebb magyar szupermodell, Mihalik Enikő pózolt már pőrén motoron, állatokkal, tengerparton, hóban, sőt egy parfümreklámban elcsábította Monica Bellucci férjét, Vincent Casselt is.

A magyarok örültek a sikereinek, most azonban a fiatal modell sokaknál kiverte a biztosítékot, legutóbbi fotózásán ugyanis egy temetőben, a sírok között állt modellt.

A spanyol Vogue szokványosnak nem mondható fotósorozathoz kérte fel a Békéscsabáról indult szupermodellt. Enikő temetőben, sírok között pózol méregdrága hófehér ruhákban. Van olyan kép, ahol síron ül, másokon felhajtott szoknyában dől a síremlékre, vagy épp széttett lábakkal búslakodik. A divatanyagot Victor Demarchelier, a legendás Patrick Demarchelier fia fotózta.

Nálunk a fotók kiverték a biztosítékot, többen az egyik legnagyobb közösségi oldalon nyilvánították ki nemtetszésüket.

"Hívjatok konzervatívnak, de egy temetőben adjuk meg a minimális tiszteletet és ne pózoljunk egy sírkő tetején széttett lábbal, félig lecsúszott vállpánttal! Valaki(k)nek ott nyugszik egy szerette, akit a végső nyugalmára helyeztek oda. Ezt még a Vogue-nak sem nézem el" - fogalmazott az egyik hozzászóló, akivel mások is egyetértettek.

"Temetőben sírok között? A sírok tetején pózol? A modell szakma semmit nem tisztel? Széttárt lábakkal pózoló modell nem a temetőbe való! Bármilyen kultúra, akkor is ez undorító és érzéketlen" - írták többek felháborodottan.

A fotókat valószínűleg a fehér ruhás nő legendája ihlette. Ez a szellem számos különböző kultúrában jelen van az egész világon. A történet általában ugyanaz: a fehér ruhás nőt elhagyja vagy elárulja a férje, esetleg elveszíti a kedvesét és öngyilkosságot követ el, később pedig szellemként kísért unos-untalan a földön - írja az Új Ász.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára