Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Május 09. 10:20, csütörtök | Helyi
Forrás: http://bicskeihirmondo.webnode.hu

Telt-házas művelődési ház,és felajzott Hit gyülisek várták Vona Gábort Bicskén!!

Telt-házas művelődési ház,és felajzott Hit gyülisek várták Vona Gábort Bicskén!!

Sem bent sem kint nem volt hiány az érdeklődőkből ,a JOBBIK bicskei lakossági fórumán!



Vona Gábort színes multikulturális népség várta,és az értelmiséginek nem nevezhető csőcselék dobokkal próbálta ellehetetleníteni a rendezvényt.Ordítottak ,szemeteltek,és nyilvános WC-nek tekintették a park fáit.
Mindeközben odabent kulturált emberek közösen énekelték Himnuszunkat ,és hallgathatták Magyarország egyik legkarizmatikusabb politikusának előadását,amely kitért az oktatás, és a köbiztonság hiányosságaira ,de legfőképpen a munkanélküliség égető problémája volt a téma.A problémát nem csak megálapította ,de megoldásokat is vázolt a jövőre nézve.
Az előadás végén sok kérdést tehettek fel a megjelentek ,amikre az Elnök úr részletes válaszokat adott.A rendezvény záróakkordjaként a megjeleltek elénekelték a Székelyhimnuszt .Majd Vona Gábor sokak örömére dedikálta most megjelent könyvét.Mire a rendezvény véget ért, addigra a Hit felajzott aktivistái elillantak mint a kámfor.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.