Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2012. Január 11. 13:01, szerda | Belföld
Forrás: STOP/Compress

Technobál - belépés csak frakkban - VIDEÓ

Technobál - belépés csak frakkban - VIDEÓ

Hagyományt és modernitást ötvöz a harmadik alkalommal megrendezendő bécsi technobál, amely két bálteremmel és az osztrák főváros legjobb húsz DJ-jével várja a különleges élményre vágyókat.

Harmadik alkalommal rendezik meg 2012. január 14-én a hagyományos bécsi báli szezon talán egyik legbizarrabb táncos estjét, a Bécsi Techno Bált (Wiener Techno Ball). A rendezvény ötvözi a hagyományt és a modernitást: a klasszikusan modern stílusban berendezett bálteremben tradicionális báli ruhákba bújó férfiak és nők táncolnak elektronikus zenére.

A rendhagyó táncest kiatalálóinak az volt a célja, hogy a kor igényeihez igazodó bált hívjanak életre a világ egyik leghíresebb báli helyszínén, Bécsben.

A harmadik alkalommal megrendezendő technobálon külön erre az alkalomra készült speciális dekoráció, két bálterem és Bécs legjobb húsz house- és techno-DJ-je várja a bulizni vágyókat a Club Pratersauna-ban. Belépni csak báli- vagy koktélruhában, öltönyben, frakkban, egyenruhában, népviseletben, dirndliben vagy fantáziakosztümben lehet, a Stílussarokban pedig maga Christian Sturmayr hajstylist gondoskodik a vendégek megfelelő frizurájáról.

A technobál idei újdonsága, hogy a művészet is helyet kap a bálteremben: minden órában Stefan Künzler "Digitális Ballet Show"-ja látható. A falra vetített videóhoz természetesen klasszikus bécsi keringő az aláfestő zene. A PS Artspaceben pedig a sikeres nemzetközi művész, Valentin Ruhry installációit csodálhatja meg a táncban megfáradt közönség.

Aki bírja reggelig, azt vasárnap délig tartó afterpartyra várják a szervezők.

További info: http://www.technoball.at

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 17:05, kedd | Belföld

Felfüggesztett börtönt kapott a hatéves fiát vezetni engedő férfi

Egy év felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki végzésben a Kiskőrösi Járási Bíróság a hatéves fiát autót vezetni engedő férfire - közölte a Kecskeméti Törvényszék kedden az MTI-vel.

2020. Július 14. 11:18, kedd | Belföld

A Bonduelle visszahívott egy konzervet

A Bonduelle visszahívta a Bon Menu Curry 425 grammos fehérbab konzervét, az intézkedés kizárólag két időpont közötti gyártott tételeket érinti - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján.

2020. Július 14. 11:00, kedd | Belföld

Szexuálisan bántalmazta négy kisgyerekét egy nő és egy férfi

Őrizetbe vett a rendőrség egy nőt és egy férfit, akik négy kiskorú - a bűncselekmény idején 6, 4, 3 és 2 éves - gyermeküket szexuálisan bántalmazták Kerepesen

2020. Július 14. 10:17, kedd | Belföld

Tizeneggyel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Tizeneggyel, 4258-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs - közölte a koronavirus.gov.hu kedden.