Városlista
2021. március 2, kedd - Lujza

Hírek

2020. Augusztus 21. 07:48, péntek | Sport

Szomorú Miskolc

Szomorú Miskolc

Örökké emlékezetes marad a Ritmus ASE számára az idei Miskolc Rallye

Örökké emlékezetes marad a Ritmus ASE számára az idei Miskolc Rallye és sajnos nem pozitív értelemben. Elveszítettük egy társunkat, egy öreg harcost, aki még annak idején, a hőskorban a csapatunk tagja is volt, nem egyszer navigált Dudinszky Istvánnak a 90-es években, jó pár évet eltöltött az egyesületünkben! Nyugodj Békében Tóth Zsolti!

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Már nem indult jól a Miskolc Rallye a számunkra, hiszen Klausz Kristófék autójában a prológ előtt meghibásodott egy computer, így csak etap program volt az autón. Gyorsan beszereztünk párat belőle, köszönet mindenkinek, aki adott kölcsönbe, de sajnos kiderült, ezt a fajtát össze kell tanítani az autó többi részével, amihez csak az M-Sportnak van eszköze, így Kristófék el sem rajtoltak az 1-es gyorson.


Turán Frigyesék, akik ismét egy előfutó miatt várakoztak vagy 10 percet, a kihűlt gumik miatt az első gyors 4.-ik kanyarjában lecsúsztak az útról és csak nagy szerencsével keveredtek vissza az útra, jó pár másodpercet veszítve. Ehhez képest az egy tizedes hátrányuk az elsőhöz képest remek volt. A 2. gyorson egy picit emiatt óvatosabbak is voltak, így az 1,8 mp hátrány, bizakodásra adott okot.
Ezután tudtuk meg a tragikus baleset hírét, ami az egész csapatot letaglózta. Zsolti a Ritmus Asénak is volt tagja, Korda Erikéknél is versenyzett nem is olyan régen, így mindannyiunk régi ismerőse volt. Zsolti, aki számtalan borulást látott és úszott meg karcolás nélkül, úgy ment el, hogy azt csinálta, amit imádott. Kitartást kívánunk a családjának!
De az élet sajnos, vagy hál’ istennek nem áll meg, így sportemberekként készülünk az Eger Rallye-ra, kicsit mindenki érte is fog versenyezni!
A Ritmus ASE együttműködő partnerei:
Multifilm SFX kft, CS-Process Kft, Sun&Fun Holidays , Hetech Trend Kft, VPT Caravan, Autóflex Kft, Krisped Kft, Kft, , Droidx Kft, Sütödetech Kft, Airvent Zrt, ZFW Hortiservice Kft, Villumen Kft, Aqua-Start Kft, Multikomplex Budapest Kft/CATA, RIWAX.

Fotó: Hajóka SportFotó

- Hajósi Miklós -

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 01. 09:07, hétfő | Sport

Nagy Attila: Orfűn tesztelünk a Salgó Rallye-ra

Csomós Mixit és Nagy Attilát megtréfálta az időjárás, nem versenyezhettek a Winter Rally Covasnan, ezért az Orfű Rallye-ra - ami sokaknak a bajnoki nyitány főpróbája lesz - kettőzött erővel készülnek.

2021. Február 27. 16:20, szombat | Sport

A Forma-1 bevételei tavaly 877 millió dollárral csökkentek

A Forma-1 bevételei tavaly 877 millió dollárral, vagyis 43 százalékkal csökkentek a koronavírus-járvány következtében.

2021. Február 23. 08:39, kedd | Sport

Újabb statisztikában abszolút csúcstartó Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo végzett az élen a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezetnél (IFFHS) a 21. századi meccsszámok alapján készített listán,

2021. Február 17. 16:53, szerda | Sport

Barni és Roli az FRT.HU Kupán

Két szabadedzés és három mért kör várt a raliversenyző párosra a Valentin nap előtt megrendezett FRT.HU Kupán.