Városlista
2021. április 19, hétfő - Emma

Hírek

2017. November 24. 16:53, péntek | Bulvár
Forrás: RLM

Színt vallott az Oltári csajok ördögi karakterét alakító színész

Színt vallott az Oltári csajok ördögi karakterét alakító színész

Dózsa Zoltán: „Hálás szerep rosszfiúnak lenni!”

Ahogy a való életben, úgy a filmvásznon, illetve a tévés produkciókban is mindig vannak negatív karakterek, akiket a pokolba kívánunk, vagy éppen titkon szimpatizálunk velük. Az Oltári csajoknak is megvan a maga rosszfiúja. Az Erdész lányok minden hájjal megkent ügyvéd mostohaapját megformáló Dózsa Zoltán a figuráról, illetve a forgatás érdekes kulisszatitkairól mesélt.

Az RTLII új saját gyártású produkciója, az Oltári csajok izgalmas epizódjait néhány hete követhetjük nyomon. A nézőknek már az első részekben szemet szúrhatott az Erdész lányok mostohaapja, Vadász Béla, akinek viselkedéséből első blikkre kiderült, nem ő lesz a telenovella jófiúja. Alvilági kapcsolatok, illegális szerencsejáték, jó nagy adag dörzsöltség, egy kis rosszindulat, na és persze, hazugság hazugság hátán. Egy ilyen figurát eljátszani nem kis feladat, viszont az őt alakító Dózsa Zoltán rutinos színész, így ezzel is könnyedén megbirkózott.

„Béla karaktere nekem adja magát. Egy színész mindig nyitott szemmel jár, megfigyel a világban, hogy amikor szembe jön velünk egy ilyen gonosz figura, legyen mihez nyúlni. Én is a saját személyes tapasztalataimból merítettem, a környezetemből inspirálódtam. Szerintem kellőképp simlis, és számomra hálás szerep rosszfiúnak lenni. Ebben azonban az is benne van, hogy meg kell találni a szereplő saját igazságát, mert mint az életben, úgy itt is mindig van ilyen, így könnyebb azonosulni vele. Bennem és Vadász Bélában lényegében semmi közös nincsen. Bár a szerencsejátékot fiatalabb koromban egyszer-kétszer kipróbáltam, de nem igazán jött be. Ellenben Béla nagyon otthonosan mozog a pókerasztalnál…” – mondta viccelődve a színész, aki nagyon élvezte a telenovella forgatásait. „Minden túlzás nélkül állíthatom, új otthonra leltem. Remek alkotói csapat jött össze, a hangulat is mindig szuper volt. Sok vicces pillanatot éltünk meg együtt. Kiváló kollegákkal dolgozhattam, nem is tudnék kiemelni személy szerint senkit, mindenki nagyon profi volt, le a kalappal a fiatal szereplők előtt is!”

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 17. 13:44, szombat | Bulvár

Ötven éve lőtték fel a világ első űrállomását 50 éve lőtték fel

Ötven éve, 1971. április 19-én állították Föld körüli pályára a világ első űrállomását, a szovjet Szaljut-1-et. Az MTVA Sajtóarchívumának anyaga:

2021. Április 15. 16:07, csütörtök | Bulvár

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát - VIDEÓ

Új klip jelenet meg Bon Jovi, a 2020 című, tizenötödik stúdiólemezéről Story of Love címmel. A videóban a rocksztár több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is bemutat.

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.

2021. Április 13. 18:39, kedd | Bulvár

Könyv jelent meg Diego Maradona életéről

Az isteni Diego Maradona címmel jelent meg életrajzi könyv a 2020. november 25-én, 60 évesen elhunyt világklasszis argentin labdarúgóról.