Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 02. 18:30, kedd | Sport

Szilveszter Rally magas FORDulatszámon!

Szilveszter Rally magas FORDulatszámon!

A JLG Motorsport kis csapata sikerrel teljesítette a Hungaroringen a 19. Szilveszter Rallyt.

Ahogy azt az előzetesben írtuk elsősorban az örömautózás volt a fő szempont, így e mellett külön nagy öröm volt, hogy fiatal versenyzőnk egy remek végeredménnyel tette le a névjegyét imádott kedvenc szakágunkban is élete első komolyabb versenyén!

Míg fiatal versenyzőnk az eredményre is hajtott, csapatunk alapítója Jedlóczky Laci már nagyon régi álmát megvalósítva kizárólag örömautózással ünnepelt az R5-ös Ford Fiesta-ban párjával Jedlóczky Melindával a navigátor ülésben.

A verseny előtti rövidke teszt elég kevés volt, hogy igazán meg ismerhesse a csúcs versenygép kezelését és viselkedését, de ahhoz azért elég volt, hogy az élvezetes autózáshoz legszükségesebb dolgokat nagyjából begyakorolja, valamint, hogy a legfontosabb barátok és támogatók is belekóstolhassanak picit az R5-ös száguldásba a jobb oldali ülésben. A versenyen aztán míg a pályák szűk részein kimondottan vigyázott a drága technikára, ám a Hungaroring belső gyorsasági szakaszon az igazi versenypálya részeken kizárólag kilincsel előre haladva közlekedett házaspárosunk a maximális élvezet jegyében. A 20 éves versenyzői pályafutást lezáró futamon a top kategóriás versenygép mellett még további óriási örömet adott, hogy szeretett fiuk ismét profikhoz méltó hozzáállással és egy kiváló eredménnyel teljesítette első igazán komoly rally versenyét is!

Bizony túlzás nélkül mondhatjuk, hogy maximálisan büszkék lehetünk a Jedlóczky – Somogyi párosra több szempontból is! Egyrészt Somogyi Palira, akinek személyében először versenyzett egy igazi abszolút magyar bajnok kis csapatunkban kinek az óriási szakmai tapasztalatával kiválóan sikerült kiegészíteni Márk kiemelkedő tehetségét. Nagyon hamar összeszokva, folyamatosan építkezve, folyamatosan gyorsulva tudták összerakni a versenyt melynek legjobb eredménye az utolsó gyorsasági szakaszon az ötödik legjobb idő és a verseny végén egy abszolút hatodik helyezés, melyre az előző napi abszolút tizenkettedikről jöttek fel! Talán arra is joggal büszkék lehetünk, hogy évtizedes tapasztalattal rendelkező versenyzőket, komoly bajnokokat is maguk mögé utasítottak az eredménylistán.
Óriási köszönet jár a 2017-es FIA CEZ Rally bajnok és Magyar Bajnoki ezüstérmes Hadik Andrásnak és profi kis csapatának a két nagyszerű versenyautóért, valamint mindenkinek, aki segített és szurkolt nekünk ezen a számunkra igazán különleges versenyen.

Annak a jegyében kívánunk mindenkinek autósportélményekben gazdag boldog újévet, hogy a mi kis csapatunk az idei esztendőben lezár egy élményekkel teli húsz éves versenyzői pályafutást, de ugyanakkor egy nagyszerű tehetséggel reméljük egy újabb, reményteljes, legalább két évtizedes kiemelkedően sikeres másik versenyzői pályafutást is elindíthattunk a 2017-es évben!

- Hajósi Miklós -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.