Városlista
2021. március 6, szombat - Leonóra

Hírek

2016. Augusztus 13. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Sziget - Csaknem 30 féle mozgásformát próbálhatnak ki a fesztiválozók

Sziget - Csaknem 30 féle mozgásformát próbálhatnak ki a fesztiválozók

Sportolási lehetőségek, a riói olimpia közvetítése, valamint olimpiai ötpróbás játékok is várják az érdeklődőket a Sziget fesztiválon három helyszínen.

Czakó Márton, a Sziget sporthelyszíneinek programvezetője az MTI-nek elmondta: az idei fesztiválon három helyszínen várják az érdeklődőket. A Sport tévé-sportzónában a látogatók csaknem 30 féle mozgásformát próbálhatnak ki. Van kispályás labdarúgás műfüves pályán, streetball, homokos strandröplabda, mászófal, kalandpark, billiárdfoci, ping-pong, darts, tollaslabda, csocsó és evezős ergométerek is.

A programvezető felhívta a figyelmet a back jump-toronyra, ahonnan akár 10 méter magasról is beleugorhatnak a látogatók egy 3,5 méter magas felfújt párnába.

Mindezek mellett az Olimpia sátorban minden nap déltől hajnali 6-ig egy óriás ledfalon keresztül követhetik az olimpiai versenyeket a fesztiválozók. Napközben meghívott vendégekkel tartanak beszélgetést a sátorban lévő pódium színpadon, ahol többek között Kammerer Zoltán kajak-kenussal, Csapó Gábor vízilabdázóval, Mutina Ágnes úszóval, Zubor Attila úszóval és Növényi Norbert birkózóval találkozhatnak az érdeklődők.

Czakó Márton elmondta, hogy az Olimpia sátor előtt a Budapesti 2024-es olimpiai pályázat szervezőcsapata kötetlen pihenőhelyszínt alakított ki, de a Magyar Olimpiai Bizottsággal közösen egy olimpiai ötpróbára is invitálják a fesztiválozókat, emellett a népszerűsítik az olimpiai játékokat és a 2024-es budapesti olimpiai pályázatot is - mondta el a programvezető.

Címkék: fesztivál, sziget

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 01. 14:21, hétfő | Bulvár

Nyárra ismét teltházas hazai turizmusra számítanak

„Elsődleges szempontunk a személyzetünk megtartása volt, hiszen készülünk az újranyitásra”

2021. Március 01. 13:02, hétfő | Bulvár

A Tom és Jerry vette át a kasszasikerlista vezetését

A Tom és Jerry című egészestés animációs film vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.

2021. Február 24. 18:01, szerda | Bulvár

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

A világon elsőként hirdetett mesterszakot a The Beatles együttes zenei hatásáról és örökségéről a Liverpooli Egyetem.

2021. Február 24. 13:09, szerda | Bulvár

Újraindult a nemi erőszak miatti nyomozás Gérard Depardieu ellen

Újraindult a nyomozás Gérard Depardieu francia filmsztár ellen egy 2018 nyarán elkövetett állítólagos szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében. A nyomozás már 2020. december 16-án elkezdődött