Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Június 11. 08:29, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Szétmegy a Simpson-család

Szétmegy a Simpson-család

Újabb álompár házassága ér véget jövőre: Marge és Homer Simpson törvényesen különválnak a sikerszéria következő, 27. évadában.

A Variety filmszakmai lap Al Jeantől, a Simpson család című animációs tévésorozat executive producerétől értesült a felkavaró hírről.

"A következő évadban fény derül Homer narkolepsziájára, ami nagy terhet ró a házasságára. Homer és Marge törvényesen különválnak, Homer pedig beleszeret a patikusába, akinek Lena Dunham kölcsönzi a hangját" - mesélte a sorozat alkotója.

Jean elárulta, hogy mivel közeleg az elnökválasztás, Homer természetesen szavazni is fog, ahogy korábban is tette.

Az executive producer a rekordhosszú ideje, 1989 óta futó széria történetét felidézve elmondta: a századik epizódra nagyon büszkék voltak, a kétszázadiknál azt gondolták, itt a vége, de a 27. évaddal már a 600. epizódhoz érnek, ami tényleg túlszárnyalja minden elképzelésüket. Megjegyezte, hogy további két évre hosszabbították meg a szerződést a Fox televízióval, úgyhogy minden bizonnyal tovább nő majd az epizódok száma.

A világban történő események továbbra is rengeteg új munícióval látják el a történetet, nem tartanak attól, hogy megfeneklik. A tavalyi szezonból a halloweeni epizódot és a Stanley Kubrick előtt tisztelgő részt emelte ki Jean, és megemlítette: a kultrendező halála után tudta meg, hogy rajongója volt a Simpson családnak.

Címkék: család, simpson, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.