Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Október 15. 14:44, szerda | Belföld
Forrás: http://www.rolamszol.hu

SZELLEMEK JELENLÉTE A HÁZUNKBAN

SZELLEMEK JELENLÉTE A HÁZUNKBAN

Honnan tudhatjuk biztosra, hogy kísértet jár a házunkban? Ha szellem él a lakásunkban akkor annak több látható és halható jele van hiszen kommunikálni akar velünk mert valami oda köti, valami miatt nem tud el menni.

Különös álmok, furcsa szagok, mozgó tárgyak. Ezek csak pár jelenségek,de most megnézzük,hogy mik a biztos jelek.

Mozgó tárgyak
Az egyik legijesztőbb jelzési forma, amikor tárgyakat mozgatnak, látszólag minden ok nélkül,amikor kisebb-nagyobb tárgyak elmozdulnak, olykor a levegőbe emelkednek. Tárgyak tűnnek el, melyekről korábban pontosan tudtuk hova tettük. Ezzel csupán azt jelzik, hogy jelen vannak, ám érdemes vigyázni, mert azok a szellemek, melyek bútortologatásra adják fejüket, bizony sok esetben érkezhetnek rossz szándékkal!

Szokatlan hőmérséklet változás
Veled is megesett már, hogy hirtelen fuvallatról azt gondoltad, hogy szellő, pedig csukva volt az ablak? Az egyik legklasszikusabb jel, mikor hirtelen megmagyarázhatatlan hőváltozást tapasztalunk a szoba egyik részében. Majd minden szellemi jelenés kapcsán arról számoltak be a szemtanúk, hogy a levegő hirtelen lehűlt.

Elektromos áram ingadozása:
Az átsuhanó energiák okozhatnak átmeneti áramkimaradást-ingadozást. Természetesen ilyenkor érdemes ellenőriztetni az elektromos hálózatot, ha azonban a szakemberek nem találnak hibát és okot az áramingadozásra, akkor egyértelműen a lakásban található szellemek játékáról van szó. A lámpa vagy a rádió magától bekapcsolódik, és minden ok nélkül furcsa jelzéseket ad.

Furcsa viselkedés az állatoknál
Az állatok, mint a kutya és a macska érzékelik legtisztábban a kísértetek jelenlétét, minden valószínűség szerint, mindez a hőkisugárzásnak, és a fény finom változásainak köszönhető. Az állatoknak fejlettebb hő és fényérzékelésük van, mint az embernek. Előbbi azért fontos, mert médiumok szerint, az elhunytak jelenlétét nagy hőváltozás jelzi leginkább.

Úgy érzed, figyelnek!
Az egyik legborzasztóbb érzés, amitől minden embernek feláll a hátán a szőr. Egyes emberek állandóan azt érzik, hogy valaki figyeli őket, ilyen esetben nem tudhatjuk biztosan, hogy a szellemeket érezzük. Máskülönben ez önmagában nem elegendő jel ahhoz, hogy kijelentsük: szellemek járnak a házunkban.

Furcsa hangok:
Feljegyzések szerint léteznek kifejezetten hangos szellemek is, melyek objektumok dobálásával, tologatásával hallatnak magukról. Ezek a kísértetek rendszerint sokkal agresszívabbak is társaiknál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során