Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Július 21. 12:14, vasárnap | Bulvár
Forrás: http://www.blikk.hu

Szakított az Éjjel-Nappal Budapest álompárja!

Szakított az Éjjel-Nappal Budapest álompárja!

Lefújták az esküvőt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai! Alig három hónapja még arról szóltak a hírek, hogy Kovács Bettina Dóra (22), a sorozat Zsófija heteken belül örök hűséget fogad szerelmének, Király Péternek (31).

Ám úgy tűnik, a sors közbeszólt. Információink szerint az Éjjel-nappal Budapest titkos szerelmespárja július végén állt volna oltár elé, hogy kapcsolatukat szorosabbra fűzzék, azonban az utolsó pillanatban nemcsak az esküvőt mondták le, hanem búcsút is intettek egymásnak.

- Pár hete még úgy volt, hogy hamarosan összeházasodnak, ezért villamcsapásként ért a hír, amikor megtudtam, hogy nemhogy esküvő nem lesz, de szakítottak is. Nagyon meglepődtem, mert nagy szerelem volt az övék. Nem tudom, mi történhetett – mondta el a Vasárnapi Blikknek egy neve elhallgatását kérő, a párhoz közel álló személy. - Már az esküvő időpontja is megvolt. Régóta ismerem őket, stabilnak tűnt a kapcsolatuk, és közös terveik is voltak. Mondták is, hogy úgy készüljünk, nagy buli lesz a lagzin, amiből most már nem lesz semmi - tette hozzá az informátor.

Dóri és Peti már jóval a sorozat előtt egy párt alkottak, de a műsor miatt sokáig titkolták a szerelmüket. A közös munkát viszont jól kezelték, az sem zavarta őket, hogy a kamerák előtt a szerepük szerint mind a ketten mást szerettek. Sokan a tévénézők közül aligha gondolták, hogy a mackós külsejű Gábor és a nagyszájú szépség együtt jár. Ráadásul a sorozatban közös jelenetük is alig van, míg Zsófi Kristóffal vívódik, addig Gábor barátjával, Lalival járja az éjszakát és próbál csajokat becserkészni. Igaz, korábban a történet szerint Gábor megkérte barátnője kezét, és úgy volt, hogy Erdélyben kezdenek új életet, de ahogy ezúttal a való életben, úgy az RTL Klub fikciós realityjében sem jutott el a Gábor az oltárig. A sorozatban a férfi azért táncolt ki a házasságból, mert nyomasztotta, hogy menyasszonyát csak az esküvő gondolata foglalkoztatta, és úgy döntött, hogy inkább visszaköltözik Budapestre, ahol újra szabad lehet.

Azt egyelőre nem tudni, hogy hasonló okok vezettek-e Dóri és Peti szakításához, mert még a közelebbi ismerősök sem tudják pontosan megmondani, hogy miért vetettek véget a kapcsolatuknak.

A sorozat Gáborja egyébként nem először nősült volna meg, ugyanis néhány évvel ezelőtt feleségül vette volt kedvesét, akitől gyermeke is született.

Természetesen szerettük volna megkérdezni az érintetteket is, akik nem tagadták a hírt, azonban nem szerettek volna a magánéletükről nyilatkozni.

Kiss Tímea - Somogyi Nóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.