Városlista
2020. október 31, szombat - Farkas

Hírek

2020. Március 10. 11:58, kedd | Belföld
Forrás: mti

Szakértő: Von der Leyen tevékenysége pozitív a V4-ek számára

Szakértő: Von der Leyen tevékenysége pozitív a V4-ek számára

Hivatalban töltött első száz napjában Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság elnökének tevékenysége pozitív a visegrádi országok, ezen belül Magyarország számára

- mondta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet elemzője kedden az M1 csatornán. Hozzátette: Ursula von der Leyen első naptól szakított azzal a bevándorláspárti állásponttal, amit az Európai Bizottság az elmúlt öt évben képviselt. Az illegális bevándorlás megfékezése mellett állt ki.

Az elemző rámutatott, az Európai Bizottság elnöke teljesen más szemlélettel tekint a migrációra, mint elődje, Jean-Claude Juncker, aki minden eszközzel azon dolgozott, hogy az illegális migrációt legálissá tegye. Deák Dániel hozzátette: Ursula von der Leyen minden intézkedése arról tanúskodik, hogy sokkal kompromisszumképesebb elődjénél.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 31. 10:44, szombat | Belföld

Véradásra buzdítja a fiatalokat a vöröskereszt

Fiatalok számára indított véradókampányt a Magyar Vöröskereszt - hangzott el az M1 csatorna szombat reggeli adásában.

2020. Október 31. 09:43, szombat | Belföld

Elhunyt szeretteinkre emlékezünk a hétvégén

Országszerte sokan gyertyát, mécsest gyújtanak elhunyt szeretteik emlékére, és felkeresik a temetőkben hozzátartozóik sírját mindenszentek és halottak napja alkalmából a hétvégén és jövő hétfőn.

2020. Október 31. 07:00, szombat | Belföld

Egymilliárd forint útdíjjal tartozik

Jogerősen letartóztatott a Budai Központi Kerületi Bíróság egy fuvarozó céget működtető férfit, mert a cég egymilliárd forintot is meghaladó útdíjat és emiatt keletkező büntetést nem fizetett meg 2014 és 2019 között

2020. Október 31. 05:00, szombat | Belföld

Ötmilliós nyomravezetői díj egy maglódi férfi gyilkosának kézrekerítéséért

Ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a Pest megyei rendőrfőkapitány egy maglódi férfi gyilkosának kézrekerítéséért - közölte a police.hu pénteken.