Városlista
2020. október 31, szombat - Farkas

Hírek

2017. Május 21. 09:35, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Szabadnapos rendőrök fogták el a nőket bántalmazó 15 éves rablót

Szabadnapos rendőrök fogták el a nőket bántalmazó 15 éves rablót

A Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársai tartóztatták fel azt a 15 éves rablót Kalocsán, aki lopni próbált, majd két nőket bántalmazott meneküléskor.

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 15 éves kalocsai lakos ellen. A fiú a gyanú szerint május 20-án 12 óra 30 perc körül az egyik kalocsai üzletben egy rövidnadrágot és egy pólót a ruházata alá rejtett, majd fizetés nélkül akart távozni. Az áruvédelmi kapu bejelzett, ezért az üzlet vezetője, valamint az egyik eladó kérte, hogy adja át a termékeket. A fiú megütötte, valamint meglökte az előtte álló nőket, majd az ajtón kiszaladt. A fiatalt az utcában a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársai tartóztatták fel, majd a járőrszolgálat kiérkezéséig visszatartották. A gyanúsított az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 31. 07:00, szombat | Belföld

Egymilliárd forint útdíjjal tartozik

Jogerősen letartóztatott a Budai Központi Kerületi Bíróság egy fuvarozó céget működtető férfit, mert a cég egymilliárd forintot is meghaladó útdíjat és emiatt keletkező büntetést nem fizetett meg 2014 és 2019 között

2020. Október 31. 05:00, szombat | Belföld

Ötmilliós nyomravezetői díj egy maglódi férfi gyilkosának kézrekerítéséért

Ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a Pest megyei rendőrfőkapitány egy maglódi férfi gyilkosának kézrekerítéséért - közölte a police.hu pénteken.

2020. Október 31. 05:00, szombat | Belföld

Elvágta kutyája torkát egy baranyai férfi

Állatkínzás miatt ötven nap elzárásra ítélt a Siklósi Járásbíróság egy nagyharsányi férfit, mert áprilisban megölte a kutyáját - tájékoztatta a Pécsi Törvényszék pénteken az MTI-t.

2020. Október 30. 18:02, péntek | Belföld

Kiderült, hogy ki lesz Palvin Barbara műsorvezető társa az MTV EMA budapesti online show-jában

David Guetta DJ és producer lesz Palvin Barbara műsorvezető társa az MTV EMA 2020 online showjában november 8-án Budapesten.