Városlista
2020. október 25, vasárnap - Bianka

Hírek

2016. Március 21. 12:51, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Stohl András: Ritkán tudok a családommal pihenni

Stohl András: Ritkán tudok a családommal pihenni

Az ország egyik legtöbbet foglalkoztatott színésze, szinkronhang, nagy vadász, de mindenek előtt édesapa, Stohl András, akinek sajnos ritkán adatik meg, hogy családjával néhány napot pihenéssel töltsön.

„Több mint 4 éve kaptam egyik kedves barátomtól egy meghívást a Bambara Hotelbe, mert tudta, hogy életem egyik legszebb emléke Afrikához köt, ahol antilopvadászaton jártam. Akkor ott szívembe zártam a kontinenst, gondtalanul éltünk és csak a vadászatra koncentráltunk. Azóta is visszavágyom. – emlékszik Stohl András – egy kis Afrika már nagyon hiányzott az életemből ezért eltökéltem, hogy összehozzuk ezt a pihenést, így négy év után. A szervezésbe az utolsó ponton szólt bele az élet, hiszen elfelejtettem, hogy este színházban játszom. Nem akartam az izgatott családot lelombozni, így levittem őket Felsőtárkányba majd visszasiettem a színházba, utána pedig éjszaka csatlakoztam Ancsikáékhoz. Még magam is meglepődtem, hogy másnap reggel milyen üdén ébredtem, én, akinek a reggel nem a kedvenc napszaka. Talán a hely szelleme vagy az erdei levegő tette.”

A családfő a hétköznapokban is gondoskodó édesapa, akinek a négy gyermeke a legfontosabb az életében. Elmondása szerint még sajnos nem sikerült nagycsaládként eltölteniük egy wellness hétvégét, ezúttal is csak Rebeka lánya tudott velük tartani a magyar Afrikába.

„Az igaz, hogy András nagyon elfoglalt, de elfoglaltságai mellett igyekszik mindig ő menni Franciskáért a suliba, aki már első osztályos nagylány – veszi át a szót Stohl András táncművész kedvese, Ancsika. – legutóbb nagyon meghatódott, amikor a kisfiúnk egyik nap a maga kis nyelvén elénekelte az egyik gyerekeknek szóló dalt, amit az édesapja előadásában hallgattunk mindig a kocsiban.”

András óvó tekintete természetesen nagyobb lányain a már felnőtt Lucán, és az érettségi előtt álló tinédzser, Rebekán is rajta van folyamatosan.

„Örülök, hogy Rebeka most velünk tudott tartani ezen a hosszú hétvégén. Olyan jól éreztük magunkat a Bambara Hotelben, hogy még a telefonomról is megfeledkeztem és csak a családdal tudtam pihenni. – emlékszik András - azt szerettem nagyon a szállodában, hogy mindenkit biztonságban éreztem. A Dzsungel játszóházban a gyerekeim hosszú perceket el tudtak tölteni Rebekával, addig mi Ancsikával kipróbáltunk egy privát fürdőt és masszázst. Tetszett, hogy az mellett, hogy családbarát a hely megőrizte a maga intimitását is és nem kell egymás nyakán lógni az embereknek. A kicsi fiam, aki még nincs két éves nagy meglepetésünkre ki sem akart jönni a barlang fürdőből. Nem gondoltuk, hogy ennyire fogja élvezni a vizet. Nem félt semmitől.” – mondja büszkén az édesapa.

A Stohl család megfogadta, hogy nyáron Lucával kiegészülve térnek vissza Felsőtárkányba.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 25. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szigeti Ferenc (Karthago) - VIDEÓ

Szigeti Ferenc a műsorban elmeséli, hogy milyen sportokat próbált ki élete folyamán és az is kiderül a videóból, hogy milyen sportokat űz jelenleg!

2020. Október 24. 15:04, szombat | Bulvár

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát.

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

2020. Október 23. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Fritule - VIDEÓ

Egy délvidéki mediterrán desszert elkészítését mutatja meg nekünk, amely egyszerű, mégis zseniális! És nem mellesleg nagyon finom is!