Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Március 21. 12:51, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Stohl András: Ritkán tudok a családommal pihenni

Stohl András: Ritkán tudok a családommal pihenni

Az ország egyik legtöbbet foglalkoztatott színésze, szinkronhang, nagy vadász, de mindenek előtt édesapa, Stohl András, akinek sajnos ritkán adatik meg, hogy családjával néhány napot pihenéssel töltsön.

„Több mint 4 éve kaptam egyik kedves barátomtól egy meghívást a Bambara Hotelbe, mert tudta, hogy életem egyik legszebb emléke Afrikához köt, ahol antilopvadászaton jártam. Akkor ott szívembe zártam a kontinenst, gondtalanul éltünk és csak a vadászatra koncentráltunk. Azóta is visszavágyom. – emlékszik Stohl András – egy kis Afrika már nagyon hiányzott az életemből ezért eltökéltem, hogy összehozzuk ezt a pihenést, így négy év után. A szervezésbe az utolsó ponton szólt bele az élet, hiszen elfelejtettem, hogy este színházban játszom. Nem akartam az izgatott családot lelombozni, így levittem őket Felsőtárkányba majd visszasiettem a színházba, utána pedig éjszaka csatlakoztam Ancsikáékhoz. Még magam is meglepődtem, hogy másnap reggel milyen üdén ébredtem, én, akinek a reggel nem a kedvenc napszaka. Talán a hely szelleme vagy az erdei levegő tette.”

A családfő a hétköznapokban is gondoskodó édesapa, akinek a négy gyermeke a legfontosabb az életében. Elmondása szerint még sajnos nem sikerült nagycsaládként eltölteniük egy wellness hétvégét, ezúttal is csak Rebeka lánya tudott velük tartani a magyar Afrikába.

„Az igaz, hogy András nagyon elfoglalt, de elfoglaltságai mellett igyekszik mindig ő menni Franciskáért a suliba, aki már első osztályos nagylány – veszi át a szót Stohl András táncművész kedvese, Ancsika. – legutóbb nagyon meghatódott, amikor a kisfiúnk egyik nap a maga kis nyelvén elénekelte az egyik gyerekeknek szóló dalt, amit az édesapja előadásában hallgattunk mindig a kocsiban.”

András óvó tekintete természetesen nagyobb lányain a már felnőtt Lucán, és az érettségi előtt álló tinédzser, Rebekán is rajta van folyamatosan.

„Örülök, hogy Rebeka most velünk tudott tartani ezen a hosszú hétvégén. Olyan jól éreztük magunkat a Bambara Hotelben, hogy még a telefonomról is megfeledkeztem és csak a családdal tudtam pihenni. – emlékszik András - azt szerettem nagyon a szállodában, hogy mindenkit biztonságban éreztem. A Dzsungel játszóházban a gyerekeim hosszú perceket el tudtak tölteni Rebekával, addig mi Ancsikával kipróbáltunk egy privát fürdőt és masszázst. Tetszett, hogy az mellett, hogy családbarát a hely megőrizte a maga intimitását is és nem kell egymás nyakán lógni az embereknek. A kicsi fiam, aki még nincs két éves nagy meglepetésünkre ki sem akart jönni a barlang fürdőből. Nem gondoltuk, hogy ennyire fogja élvezni a vizet. Nem félt semmitől.” – mondja büszkén az édesapa.

A Stohl család megfogadta, hogy nyáron Lucával kiegészülve térnek vissza Felsőtárkányba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára