Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Július 10. 18:03, kedd | Belföld
Forrás: OS

Összeállt a Strabagot Védő Koalíció

Összeállt a Strabagot Védő Koalíció

Mondhatnánk egy Strabag Olajfa Koalíció létrejöttének lehetünk tanúi.

Az MSZP, az LMP, és a DK a legképtelenebb vádakat találják ki a Strabag legnagyobb konkurenciája, a magyar tulajdonú Közgép ellen. A magának diplomát hazudó szocialista Török Zsolt már azt vízionálja, hogy az ország összes menzáját egy építőipari cég, a Közgép fogja üzemeltetni. Karácsony Gergely, akinek Gyurcsány Ferenc munkatársaként semmi kifogása nem volt az ellen, hogy Magyarországon a sík vidéki sztrádák drágábban épülnek, mint Horvátországban a hegyekben, most hirtelenjében a Szajol-Püspökladány vasútvonalnál bukkan erre az összefüggésre.

Molnár Csaba úgy tudja egyes híresztelések szerint, hogy az Európai Bizottság levelet küldött a Közgép ügyében. Megértjük, hogy az adófizetők pénzén a külföldi cégek érdekében végzett lobbizás gyengíti az ember memóriáját, de felhívjuk a figyelmét, hogy Magyarországot eddig egyetlen miniszterelnök nevezte, és tartotta részvénytársaságnak. Őt úgy hívták, hogy Medgyessy Péter. A Strabag Olajfa Koalíció pártjaival ellentétben örülünk annak, hogy magyar tulajdonú, Magyarországon foglalkoztató, és Magyarországon adózó cégek nyernek el megrendeléseket egyre nagyobb számban. Az említett pártoktól pedig kezdjük megszokni, hogy egyre dühödtebbek ettől. Arra kérjük őket, hogy térjenek vissza a normalitás talajára, mielőtt féktelen dühükben Korózs Lajoshoz hasonlóan munkájukat végző embereket náciznának le.

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.