Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2015. Október 12. 10:28, hétfő | Külföld
Forrás: http://magyaridok.hu/

SOROS EGYRE AKTÍVABB MIGRÁNSÜGYBEN

SOROS EGYRE AKTÍVABB MIGRÁNSÜGYBEN

Soros György üzletember – különböző nemzetközi és magyar szervezetek támogatásával – pénzzel támogatja a korlátlan illegális bevándorlást – mondta Hollik István, a KDNP képviselője tegnapi sajtótájékoztatóján.

Soros György üzletemberkülönböző nemzetközi és magyar szervezetek támogatásávalpénzzel támogatja a korlátlan illegális bevándorlást – mondta Hollik István, a KDNP képviselője tegnapi sajtótájékoztatóján.

Mint fogalmazott: a baloldal annak ellenére maradt bevándorláspárti, hogy a nemzeti konzultáció egyértelműen bebizonyította, a magyar emberek szerint meg kell védeni az országot.

– Soros György a hozzá köthető szervezetek segítségével mindent megtesz azért, hogy az illegális bevándorlók korlátlan számban érkezzenek Magyarországra – mondta a fideszes politikus, aki az érintett civilekre példaként a Magyar Helsinki Bizottságot, a Menedék Migránsokat Segítő Egyesületet, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és a Migration Aid nevű szervezeteket említette.


Az amerikai üzletember minden bevándorlónak hitelből fizettetne milliókat

Hollik István hangsúlyozta: a Soros Györgyhöz kapcsolható Welcome to Europe szervezet adta ki azt a migránsokat segítő zsebkönyvet, amely arra buzdította a bevándorlókat, hogy ne működjenek együtt a magyar hatóságokkal, ne adjanak ujjlenyomatot Magyarországon.

A képviselő elfogadhatatlannak nevezte, hogy Soros arra buzdította Európát, minden egyes bevándorlónak fizessen évente négy és fél millió forintot, az ehhez szükséges forrást pedig hitelfelvételből fedezze.

– Ezek alapján nem lehet csodálkozni azon, hogy az üzletember támadta Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz bevándorláspolitikáját – jegyezte meg Hollik István, utalva a dollármilliárdos hat pontjára, amellyel Soros immáron nem csak a „civil” szervezeteket, hanem egyenesen az üzleti világot kívánja bevonni az általa is szervezett migránsválság megoldásába.

Ismeretes: miután Orbán Viktor a szeptember közepén tartott EU-csúcson bejelentette hat javaslatát Brüsszelben, Soros György máris előállt a maga hat pontjával, amelyek mind a migrációs hullám elfogadásának alapjáról indulnak ki.

Soros ezúttal is kitért Orbán Viktor ostorozására.

Szerinte a miniszterelnök politikája igencsak káros az EU-ra nézve, mivel alárendeli a menedékkérők jogait a határok védelmének, ami azzal fenyeget, hogy megosztja és romba dönti az uniót, elutasítva azokat az értékeket és szabályokat, amelyek mentén a közösségnek működnie kellene.

Pár napja pedig Konrad Stachnio lengyel újságíró cikkezett arról, hogy Soros György „tavaszt” hozna a haldokló Európa szívébe is, a különbség csak annyi, hogy az öreg kontinensre áramló fundamentalista iszlám tömegek a demokrácia elleni harc nevében lépnek fel.

Stachnio azt írja: Amikor meghallom a jó öreg George Sorost a demokráciáról és az európai értékekről papolni, tudom, hogy valami történni fog. Mint Ukrajnában. Európa foglya lett az „európai értékek” és a liberális demokrácia csapdájának. Az uniós tagországok képtelenek ellenállni a Közel-Keletről áramló migránsoknak, mivel az említett értékek visszautasítása lenne. Amikor pedig majd a kiképzett, felfegyverzett és jól szervezett iszlám terroristák is megérkeznek, Európa teljesen tehetetlen lesz. Egymást követik majd a lázadások, az összecsapások, a gyilkosságok és tüntetések, a szép az egészben, hogy az egészet úgy fogják hívni, hogy „színes forradalom” – jövendöli Konrad Stachnio, aki szerint azokat, akik a migránsválsághoz negatívan viszonyulnak, a közösségi oldalakon támadják, szakmailag lehetetlenné teszik, elüldözik munkahelyükről.

Soros olyan „tortát” kínál a migránsválság megoldására, amely a benne elrejtett iszlám fundamentalistákkal mérgezett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.