Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Április 29. 11:28, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

Lassan egy éves lesz Som-Balogh Edinának, a Barátok közt csinos színésznőjének kisfia, Noel. Az édesanya a fiával töltött minden percet ünnepként éli meg és élvezi, hogy babázhat.

A napirendjüket férjével Noelhez igazították, aki későn fekszik, de szerencsére reggel sokáig alszik.

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

„Nagyon jól érzem magam otthon. Imádom a kisfiamat, aki nem egy alkalommal a nap 24 órájában kisajátít magának. Már feláll egyedül, és lassan megteszi az első lépéseket is – meséli Edina – Noel igazi kis örökmozgó, aki mellett nem lehet pihenni” – mosolyog a büszke anyuka.

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

Edina és férje Krisztián nagyon szeret utazni. Az utóbbi egy évben, mióta háromtagú család lettek, nem tudtak elutazni hosszabb időre, mert Noel a nagymaminál sem maradt volna néhány óránál tovább. Így megvárták azt az időt, amikor a kisfiú akkora lesz, hogy gond nélkül útra kelhetnek együtt. A fiatal anyuka pedig kifejlesztette azt a technikát, amivel szinte minden vele kapcsolatos dolgot meg tud oldani az autóban.

„Amikor elindul az autó, Noel legtöbbször alszik vagy játszik - veszi át a szót az édesapa, Som Krisztián – Természetesen saját kis ülése van, amiből büszkén nézeget ki az ablakon. Most, hogy már majdnem egy éves, el mertünk vele indulni hosszabb távra is. A múlt héten Siklósra utaztunk, ahol a helyi négycsillagos szállodában pihentünk néhány napot.”

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

A kis család kedvence a mediterrán szálloda mellett található termálfürdő lett, ahol a fürdés után szaunáztak, relaxáltak, és masszázst is kipróbáltak. Mindent persze felváltva. A szülők kicsit tartottak attól, hogy fogja a kisfiúk fogadni az óriási medencéket és bele merészkedik-e a vízbe? Noelt ugyanis először vitték pancsolni. A kisfiú pedig úgy viselkedett, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna a víz és az úszógumi.

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

„Imádta, ki sem akart jönni belőle. Amikor az apukája megmutatta neki, hogy hogyan kell fröcskölni a vizet, onnan nem volt megállás – nevet az édesanya.- már a gyerekcsúszdát is leste nagy szemeivel, de oda még nem mertem felengedni.
A kisfiú annyira fel volt dobódva, hogy a délutáni alvásról is megfeledkezett. Kipróbálta a játszóházat és egy kis dalmatát is kapott ajándékba, este viszont, szülei nagy meglepetésére, már 8 órakor kidőlt.

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

„Jót tett a siklósi levegő Noelnek. Igazi kis vízi lény lett belőle. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen nyitott, érdeklődő kisfiunk van, aki nem fél semmitől.” - büszkélkedik Edina, aki elhatározta, hogy babaúszásra viszi kisfiát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.