Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2020. December 20. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Simogatta, majd benyúlt a kislány bugyijába a perverz férfi

Simogatta, majd benyúlt a kislány bugyijába a perverz férfi

Simogatta, fogdosta a mellét, majd a bugyijába is belenyúlt. Befejezték rendőrök a nyomozást annak az 55 éves százhalombattai férfinek az ügyében, aki egy kislányt molesztált.

Gördeszkázott otthonának közelében a 13 éves kislány, amikor 2018. június 12-én kora este egy férfi leszólította. Közelebb lépve hozzá simogatni kezdte, fogdosta a mellét, majd a bugyijába is belenyúlt – közölte a rendőrség.

Hozzátéve, hogy ki tudja, mi történhetett volna, ha a gyerek édesanyja nem tűnik fel az utcában – épp hazafelé tartott.

Látta a földön heverő gördeszkát és szembesült a látvánnyal. Mielőtt hozzájuk ért volna, a férfi átugrott a kerítésen és elmenekült.

Az édesanya értesítette a rendőröket, akik negyedórán belül elfogták a környéken lakó férfit.

Előállítása után kihallgatták, a történteket a férfi egy percig sem tagadta. Előadta, hogy aznap sörözött, amikor pedig meglátta kislányt beszélgetni kezdtek, majd egyre közelebb került hozzá, ahogyan fogalmazott egy idő után „elvesztette a kontrollt”. Azt hitte nem vette észre az édesanya, és tudta, hogy baja lesz, ezért elmenekült, ám a rendőrök hamar megtalálták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait megküldte az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 27. 17:16, szombat | Belföld

Mélypontra kerültek az albérletárak

Bár éves szinten még bő 10 százalékkal csökkent a januári KSH-ingatlan.com lakbérindex, havi szinten már alig változtak a bérleti díjak, ami pedig arra utal, hogy elérhették a mélypontot.

2021. Február 27. 16:15, szombat | Belföld

Szakorvos: aki nem kapja meg az oltást nagy eséllyel elkapja a vírust

Aki nem kapja meg a védőoltást, az nagy eséllyel elkapja a koronavírust - mondta az M1 csatornának Péter Ádám, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ intenzív terápiás szakorvosa.

2021. Február 27. 13:10, szombat | Belföld

Többfelé tovább nőtt a légszennyezettség

Többfelé tovább nőtt a légszennyezettség a szálló por miatt. Szinte valamennyi mérőállomással rendelkező településen veszélyes vagy egészségtelen a levegőminőség.

2021. Február 27. 11:06, szombat | Belföld

Meghalt 107 beteg, 4948-cal nőtt a fertőzöttek száma

Meghalt 107, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 4948 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu szombaton.