Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Szeptember 11. 13:30, csütörtök | Életmód
Forrás: http://tudnodkell.info

SÁRGARÉPALEVET HASZNÁLT 4. STÁDIUMÚ RÁKJA GYÓGYÍTÁSÁHOZ

SÁRGARÉPALEVET HASZNÁLT 4. STÁDIUMÚ RÁKJA GYÓGYÍTÁSÁHOZ

Ann Cameron, 15 gyermekkönyv szerzője sárgarépa lével „gyógyította meg” 4. stádiumú rákját.

Azt állítja: „Hiszem, személyes tapasztalatom miatt, hogy a sárgarépa meggyógyítja a rákot – ráadásul gyorsan, kemoterápia, sugárkezelés vagy bármilyen étrendi változás nélkül”.

A szokatlan történetek, ahol természeti segítséggel történik a gyógyulás, meglehetősen meghökkentőek. De jobban bízom bennük, mint a hamis gyógyszertesztekben, amit a Nagy Gyógyszergyár ajánl, mert a mérgező gyógyszerek milliárdokat hoznak, de több kárt okoznak, mint hasznot.

2012. június 6-án műtötték Ann-t 3. stádiumú vastagbélrákjával. Úgy döntött, elutasítja a kemoterápiát és 2012. november 6-ig ténylegesen jobban érezte magát. A kontroll CT azonban tüdőrákot diagnosztizált. Vastagbélrákja pedig 4. stádiumba került és áttétek keletkeztek a tüdején. Orvosa 2-3 évet jósolt neki.

Az orvosi tanács szerint a sugárkezelés haszontalan lett volna számára, ezért a kemoterápiát ajánlották inkább, bár ez sem hosszabbította volna meg életét. Ann úgy döntött, hogy egy új, intenzív kutatáshoz csatlakozik, hogy találjanak egy alternatív gyógymódot, mely segíthet neki.

2,3 kg sárgarépa lé naponta?

Ann találkozott egy olyan emberrel, aki sárgarépával gyógyította meg a rákját. A neve Ralph Cole, aki azt állította, hogy úgy gyógyította meg laphámsejtes nyaki daganatát, hogy naponta 2,3 kg sárgarépából készült levet ivott. Ralph bárkivel szívesen megosztotta a „répa-kúrá”-ját, aki hajlandó volt őt meghallgatni.

Figyelmeztetett, hogy megpróbálta kisebb adaggal is (1,4 kg-ot próbált), de azzal nem járt sikerrel, tehát szerinte a napi 2,3 kg a trükk. 7 éve tünetmentes és már csak néha répalevezik. 2012. november 17-én Ann és elkezdte a maga 2,3 kg-os adagját, közel napi 2,3 literrel. Ann reggel répa lével indított, megivott egy pohárra, majd a többit betette a hűtőbe hűlni és a nap folyamán az egészet elfogyasztotta. Ann hűen folytatta a kúrát néhány lémentes napot tartva, csak úgy, mint Ralph Cole.

Ann-nek nem volt sem kemoja, sem sugárkezelése, se más étrendi változtatása, kivéve a sárgarépa levet. Folytatta a húsevést és néha még egészségtelen ételeket is evett, mint például fagylaltot.

Ann figyelmeztetett:

„Én nem ajánlom a fagylaltot rákra, csak azt akarom ezzel hangsúlyozni, hogy egyedül a sárgarépa lé volt az egyetlen változtatás az életemben, emellett hálásan fogadtam az imákat és a jó energiákat a barátoktól és bölcsességet kértem attól, Aki odaát van.”

A 2013. július 30-ai CT már nem talált rákos sejtet. A duzzadt rákos nyirokcsomók visszazsugorodtak normális méretűvé 8 hónappal az után, hogy napi több liter sárgarépalét kezdett fogyasztani néhány nap szünettel.

Nem sokkal később, ahogy elkezdett kevesebbet inni, Ann bőrszíne is normalizálódott és kezdte lehagyni a narancsos árnyalatot.

A sárgarépa és a rákkutatás

A sárgarépában falcarinol található, ami egy antioxidáns és bizonyítottak rákellenes tulajdonságai. Angol és dán kutatók kimutatták, hogy 1/3-dal csökkentek a rákos daganatok a labori körülmények között kiváltott rákos egereken és patkányokon.

Egy másik emberi tanulmány megállapította, hogy a sárgarépa lé fogyasztása megemelte a karotinoidok szintjét a vérben olyanoknál, akik túlélték a mellrákot. A kutatók szerint a megnövekedett karotinoid a vérben rákmegelőző lehet.

Dr. Max Gerson szerint, akinek nevéhez fűződik a bio sárgarépa- és alma lé fogyasztásán alapuló Gerson terápia, a sárgarépa lé molekulárisan szinte teljesen megegyezik az emberi vérrel.

Érdekes, ugye? Talán a rák nem is olyan ijesztő, mint ahogy az egészségügyi ipar el akarja velünk hitetni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.