Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Május 24. 10:40, péntek | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy S4 Active - terepen is megállja a helyét

Samsung Galaxy S4 Active - terepen is megállja a helyét

Több fénykép és egy videó is kiszivárgott már a Samsung Galaxy S4 csúcsmodell strapabíróbb variánsáról, a Samsung Galaxy S4 Active-ról.

GT-I9295 kódnév alatt kerül forgalomba a Samsung Galaxy S4 Active, mely az aktív kültéri használat során ellenáll a környezeti hatásoknak, köszönhetően többek között a fémháznak. Vagyis az új készülék strapabíróbb lesz, mint a nemrég megjelent nagy előd, a sima Samsung Galaxy S4. A 4.99 colos, 1920 x 1080 pixel felbontású, 480ppi pixelsűrűségű Super AMOLED kijelző mögött négymagos, 1.9Ghz-es Snapdragon 600 processzor bújik meg egy Adreno 320-as grafikus vezérlő társaságában.

Az eddig kiszivárgott fotók és a videó alapján úgy tűnik, hogy az Active méreteiben megegyezik a sima S4-hez képest, de az új modellnél már három fizikai gomb kapott helyet az előlapon. A sportosabb dizájn a színben is megmutatkozik, a Samsung Galaxy S4 Active hátulja és oldala ugyanis pirosban pompázik.

A Samsung Galaxy S4 Active megjelenési idejéről és várható áráról egyelőre semmilyen hivatalos információ nem látott napvilágot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.