Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. November 21. 10:19, csütörtök | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy S III Mini Crystal Edition - a Swarovski-kristályos modell bemutatkozott

Samsung Galaxy S III Mini Crystal Edition - a Swarovski-kristályos modell bemutatkozott

Nem akármilyen változata mutatkozott be a minap Németországban a Samsung Galaxy S III Mini-nek: a Crystal Edition hátlapját nem kevesebb, mint 166 Swarovski-kristály díszíti.

Új szereplővel bővült a luxustelefonok kínálata, miután nemrég megkezdték a Samsung Galaxy S III Mini Crystal Edition árusítását. A csillogást és a dizájnos megjelenést előnyben részesítő (elsősorban hölgy) vásárlók 166 Swarovski-kristállyal ékített telefon tulajdonosai lehetnek, melyek a készülék hátlapján kerültek elhelyezésre.

Samsung Galaxy S III Mini Crystal Edition - 166 Swarovski-kristállyal

Eltekintve a külsőtől, a Crystal Edition változat mindenben megegyezik a hagyományos Samsung Galaxy S III Mini-vel: 4 colos és WVGA felbontású Super AMOLED kijelző, 5 megapixeles hátsó kamera, kétmagos processzor, 1GB RAM, 1.500mAh teljesítményű akkumulátor, valamint Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer.

Németországban a Samsung Galaxy S III Mini Crystal Edition luxustelefonért nem kell különösebben mélyen a zsebbe nyúlni, ugyanis mindössze 299 euróba (kb. 90 ezer forintba) kerül. A Samsung-tól egyébként nem áll távol a hasonló kivitelezésű okostelefonok előállítása, korábban például a Samsung Galaxy S II-ből is készült Swarovski-kristályokkal borított Crystal Edition változat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.