Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Június 06. 06:00, szerda | Helyi
Forrás: http://ufo-sirius.blogspot.hu/2012/06/salusa-uzenete-majus-28-es-30.html

salusa 2012 május 30

salusa 2012 május 30

Azok a bosszantó dolgok amik nehézségeket hoznak az életetekbe fokozatosan eltűnnek, kiváltképpen amik a fizikai testetek változásaival kapcsolatosak. Olyanná válik a testetek ami egészséges marad, és nincsenek olyan igényei mint a régi fi

SaLuSa 2012 Május 30

A dolgok úgy alakulnak mostanában, hogy a Közzététel valószínűleg csak később történik meg, mint ahogy szerettük volna. El kell érnünk azt a pontot, ki kell várnunk, amikor a kormányzati változások először hatályba lépnek. Ennek ellenére nem kell aggódnotok, mi számoltunk ilyen felmerülő lehetőségekkel is.
Az egyetlen amiben biztosak lehettek, hogy a változások amiket ígértünk nektek még a Felemelkedés előtt, kellő időben bekövetkeznek.
Közvetlenül utána..., olyan sok minden következik, teljesen meg fog változni a mindennapi életetek, hogy Galaktikus Lényekké válhassatok.

Jó néhány éve készítjük már elő nektek ennek a körnek az elkerülhetetlen végét. Rajtunk és más forrásokon keresztül már kaptatok annyi ismeretet, hogy tudatában vagytok az igazi sorsotoknak, és ezen a módon kell hozzáfognotok, hogy elérjétek célotokat. Enélkül az idők végezete sok ember számára rémisztő lehetőség lenne, amíg meg nem látják, hogy mi ez valójában: egy lehetőség arra, hogy elhagyják az újra születés körforgását, és az élet folytonossága átmenjen egy magasabb dimenzióba.

Még mindig sok lélek van, aki nem tudja felfogni a Felemelkedés fontosságát, de biztosak lehettek benne, hogy sokkal több figyelmet fognak szentelni neki, ha az igazság nyilvánosságra kerül. Sokan tudják már belül, de teljesen rá kell még, hogy ébredjenek. Ennek következtében könnyebb lesz elfogadni az igazságot, ami egy Új Kort ígér, ami valójában az Aranykor. A ti fejlődésetek vezetett ahhoz a növekedéshez, ami lehetővé tette a kiegyensúlyozott előrehaladást, de minden egyes lépés amit tesztek annak érdekében, hogy másokat megkíséreljetek vezetni, letérít benneteket az igazság újáról. Nem ismertétek még fel a bennetek lakozó potenciált, így visszafogtátok azt, és függővé váltatok más emberek véleményétől. Ily módon a vallások és a politika nagy mértékben uralták az életeteket a saját hasznukra a tiétek helyett.

Nem volt senki akihez fordulhattatok volna, aki elvezetett volna az igazsághoz, amíg nem lettetek eléggé bátrak hozzá, hogy magatokba nézzetek. Lassan de biztosan képessé váltatok arra, hogy kövessétek az intuícióitokat, akkor is, ha azok az elfogadott tanok ellenkezőjét sugallták. Ezen a módon hoztatok létre egy új utat a magatok számára, ami felemelte a tudatosság szintjét bennetek. Független gondolkodóvá váltatok, és magatokban találtátok meg az igazságot.
Alapjában véve az emberiség tudatossági szintje megemelkedett, több fényt hozva be ezzel a Földre és felgyorsítva a rezgéseket. Itt vagytok hát ma, gyorsan közeledve a ponthoz amikor készek lesztek felemelkedni, sok vezetővel körülvéve, akik befolyásolják a gondolkodásotokat, hogy keresztülvezessenek a tapasztalaton.

Nagyon ajánlatos a tisztítás, a negatív energiák eltávolítása, amelyek hemzsegnek bizonyos területeken amilyen a háborúskodás vagy a gyűlölet. Amint megtisztulnak ezek a területek a fény vissza tud térni, az emberek többé már nem lesznek alárendelve az alantas energiáknak.
Nincs visszaút és azok akik még mindig a régi paradigmába kapaszkodnak, kinyilvánítják ezáltal, hogy ténylegesen meghozták döntésüket, és maradnak az alacsonyabb dimenziókban. Az útelágazás szükséges, hogy azok akik fel fognak emelkedni teljesen a saját szabad akaratukból tegyék azt, tudva, hogy ez a legjobb időpont arra, hogy beteljesíthessék saját vágyaikat.

Az események folyamatosan fognak felgyorsulni a jövőben, és meg fogjátok tudni, hogy milyen sok minden történt a tudtotok nélkül eddig. Már kezditek érzékelni a változást az anyagi világ dolgaiban, nagyobb nyitottság nyer teret. Az egyének bátrabban állnak ki a saját igazuk mellett, és ez nem marad észrevétlen.
Az optimizmusnak egy új módja létezik már köztetek, igazi megérzése annak az érzésnek, hogy valami igazán nagyszerű történik. Az évnek abba a részébe értek, amikor eljön az újrakezdés ideje. Olvasni fogtok a jelekből, látni az eredményeket, tudni, hogy a hosszú várakozásnak vége. Hirtelen elkezdődnek az események és tudni fogjátok, hogy a cselekvés új periódusa kezdődik.

A mostani megértéseteket a változásokkal kapcsolatosan a sok különböző elvárás zavarja meg. Az időzítés egyre szorosabbá válik, amint tanúi lesztek egy eseménynek, azonnal követni is fogja azt egy másik. Izgalmas idők jönnek, de örülnötök kell, hogy szemtanúi lehettek ezeknek az eseményeknek amikor bekövetkeznek. Rendszeres tájékoztatást fogtok kapni róluk, hogy minden ember fel legyen készülve arra ami történik.
A cél az, hogy képben legyetek, informálhassátok a többieket a történésekről. Ezen kívül létre fogunk hozni végül egy rendszert a kommunikációra, ami mindenki igényeinek megfelel.
Hosszú távon egy olyan szolgáltató rendszert akarunk felállítani, ami mindenki számára ingyen igénybe vehető. Ez magába foglalja a szolgáltatás sok módját, amelyek igényeiteknek megfelelően különbözők lesznek. Ezen célok között van például a szabad energia használata, ami elterjedt az egész univerzumban. Egy nap a jövőben amikor befejezitek ezek megvalósítását, nem lesz rá szükség, hogy tovább pénzt használjatok.

Azok a bosszantó dolgok amik nehézségeket hoznak az életetekbe fokozatosan eltűnnek, kiváltképpen amik a fizikai testetek változásaival kapcsolatosak. Olyanná válik a testetek ami egészséges marad, és nincsenek olyan igényei mint a régi fizikai testeteknek volt. Többet fogtok megvalósítani a gondolat erejével, mint gondolnátok. Az élet teljességében szórakoztatóvá és boldoggá válik, és beteljesültté. Várnotok kell rá egy kis időt, mire ezeket a dolgokat mind felfedezik, de biztosak lehettek felőle, hogy a tiétek lesz.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és ahogy ti is, már alig várom, hogy találkozzunk. Olyan régen voltunk már együtt, hogy ez a találkozás megér egy ünneplést. Ki kell mondani, hogy nagy számban közületek nem túl régen csatlakoztatok csak az emberi fajhoz, önként jelentkeztetek, hogy segítitek Földanyát és a civilizációt felemelkedni. A világegyetem minden részéről jöttetek, vágyva, hogy jelen legyetek a nagy átmenetnél amit ti Felemelkedésnek hívtok. Ez egy elég különleges alkalom, megtiszteltetés lesz a részese lenni.

Köszönöm SaLuSa
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Forrás: http://ufo-sirius.blogspot.hu/2012/06/salusa-uzenete-majus-28-es-30.html

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára