Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2011. Július 25. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Rövid pórázon tartják Szabó Győzőt

Rövid pórázon tartják Szabó Győzőt

Idén lehet, hogy elmarad a szokásos motorozás a színész számára, hiszen most a családja és nemrég született kisfia mellett a helye.

Évek óta minden nyáron a búvárkodásé és a motorozásé a főszerep Szabó Győző életében. Idén azonban fordult a kocka, hiszen megszületett a színész második gyermeke Mihály Simon, aki igencsak felforgatta édesapja életét. Győző természetesen szívesen enged a csábításnak, mert tudja, most itthon van a helye a családdal. Azt azonban elárulta, megpróbál majd egy hétre kimenőt kérni párjától, aki érthető módon maga mellett szeretné tudni őt.

Címkék: szabó győző

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 18:12, csütörtök | Bulvár

Csütörtöktől látható a mozikban a Valan - Az angyalok völgye

Csütörtöktől látható a mozikban a Valan - Az angyalok völgye című lélektani krimi, Bagota Béla első nagyjátékfilmje, amelynek főszereplője 22 éve eltűnt húga ügyében nyomoz egy hegyek közti erdélyi bányavárosban.

2019. November 21. 11:00, csütörtök | Bulvár

Nem turnézik a Coldplay, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti hatásait

Nem indul lemezbemutató turnéra a Coldplay brit zenekar, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti terheit.

2019. November 21. 08:56, csütörtök | Bulvár

Woody Allen-napot tartanak Budapesten

Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett öt alkotást látható még.

2019. November 20. 17:07, szerda | Bulvár

Új Depeche Mode-koncertfilm kerül csütörtökön a mozikba

Depeche Mode: Spirits in the Forest címmel, a világpremierrel egy időben új koncertfilmet mutatnak be a magyar mozik csütörtökön. A világhírű brit zenekar 2017-2018-as turnéját megörökítő alkotást Anton Corbijn rendezte.