Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Március 05. 16:46, hétfő | Helyi
Forrás: saját;szerző: Hné Hajni

Renáta folytatja!

Renáta folytatja!

Egy mányi lány, Greznár Renáta, a Blikk címlapján.

Aki lapozgatja a napi nyomtatott sajtót, annak ismerős lehetett egy arc, a nap szépe képen. Igen-igen! Ugyanis egy mányi lány, Greznár Renáta,a Blikk címlapján pózolt. Mert nevezett, és bekerült. Szerényen meséli, nem nagyképűen, 2005-ben Sütő Enikő modelliskolájában végzett, és a fotózás világában tervezi a jövőjét. Erejét a családjából, és a barátaiból meríti, és a biztos párkapcsolat is erősíti azon célját, hogy karrierjében elérjen valamit. Hogy sikeres legyen.

Mi kell ehhez:

-„már kiskoromban tudtam, hogy modell akarok lenni. Állandóan anyu ruháiban pózoltam. És ahogy nőttem, ez a vágyam csak erősödött. Jelentkeztem egy modelliskolába. Felvettek. Sikeresen, kitűnő eredménnyel vizsgáztam, és végeztem.”

A sikeresség titka ebben rejlik? Van benne igazság. Egy apró mányi lány bátor volt, mert, és nagyot álmodott. És sikereket tudhat maga mögött. Tavaly és idén februárban egy vezető napi média címlapján pózol. És mit tervez?
-„Munkát keresek. És szeretnék modellkedni.”

Renáta! Kívánjuk, teljesüljenek álmaid, és azt, hogy légy bátor, és érd el céljaid. A képeket látva nagy eséllyel álmodozhatsz!Sok sikert!

Persze mi is nyomon követjük életedet!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.