Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2011. Október 01. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Ördög Nóra a döbbenettől szóhoz sem jutott

Ördög Nóra a döbbenettől szóhoz sem jutott

Hosszú időn át ment a találgatás, ki lesz az, aki Sebestyén Balázs helyébe léphet az idei X-Faktor műsorvezetői pozíciójában Ördög Nóra oldalán? Mára már ismert, hogy egyedül maradt a műsorvezető.

- Amikor megtudtam, hogy Balázs visszalépett, fel kellett dolgoznom az információt, de még fel sem ocsúdhattam, máris közölték: egyedül vezetem az X-Faktort! Ez a döntés fejbekólintott, így az első reakcióm a döbbenet volt, és hogy meg tudom-e csinálni, készen állok-e egy ekkora feladatra - meséli a sorry! magazinnak Ördög Nóra, aki azóta megnyugodott, és szakmailag egy óriási lehetőséget lát az egészben.

- Ugyanúgy végzem a munkámat, mint egy asztalos, egy pék, vagy az anyukám, aki tanárnő, vagy az apukám, akinek autósiskolája van. Az én szakmám ugyan csillogóbbnak tűnik, vonzóbb lehet, és sok ember szeme előtt zajlik, ezért több a visszajelzés, de ettől nem érzem magam másnak, többnek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.