Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Február 17. 11:56, kedd | Külföld
Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu

Putyin leleplezi az USA a 2001. szeptember 11-i merényletekben játszott szerepét?

Putyin leleplezi az USA a 2001. szeptember 11-i merényletekben játszott szerepét?

A State of the Nation hírportál a Pravda egyik cikkére hivatkozva közölte: Oroszország arra készül,nyilvánosságra hozza azokat a műholdfelvételeket,melyek alapjaiban kérdőjelezik meg a 2001. szept.11-i merényletek hivatalos magyarázatát.

Egyes amerikai elemzők szerint annak ellenére, hogy az USA és Oroszország kapcsolatai a hidegháború befejezése óta nem voltak olyan feszültek, mint napjainkban, Vlagyimir Putyin mindeddig nem okozott még komolyabb fejfájást Obama elnök számára.

A mostani helyzet azonban leginkább a vihar előtti csendhez hasonlítható – közölték a közelebbről meg nem nevezett elemzők, akik meg vannak győződve arról, hogy „Putyin egyszer fog odacsapni, de az erős ütés lesz”. Ez az „erős ütés” az lesz, hogy Moszkva nyilvánosságra hozza azokat a bizonyítékokat, amelyek igazolják: az USA kormánya és titkosszolgálatai szerepet játszottak a 2001. szeptember 11-i támadások végrehajtásában.

A bizonyítékok között a terrorakcióról készült műholdfelvételek is megtalálhatók. A leleplezés nyomán állítólag nem csak az fog kiderülni, hogy az amerikai kormány részt vett a támadások megtervezésében és kivitelezésében, hanem a közvélemény sikeres manipulációjáról is lehull a lepel. A merényleteket az USA kormánya tervezte ugyan, de másokkal hajtatta végre azért, hogy az USA elleni támadás a nemzetközi terrorizmus agressziójának tűnjön.

Ezek a történelmi fotók várhatóan bemutatják:

- hogy az utasszállítógépek közül, melyeket állítólag fegyverként használtak szeptember 11-én egyik sem ott zuhant le, ahol azt mondták, és

- hogy a Világkereskedelmi Központ felrobbantását rendkívül nagy energiájú fegyverekkel végezték el.

"A szar elérte a ventilátort!" - kiáltott fel az egyik igen ismert Veterans Today forrás.

Oroszország titkos szeptember 11-e dossziéját arra a napra tartalékolták, amikor az oroszok úgy érzik, hogy az létfontosságú lehet a nemzeti érdekeik tekintetében - szabad és független nemzetként való túlélésük ilyen. Úgy tűnik, hogy ez a nap végre nagyon közel került, és az "igazság bomba" indítása előkészítés alatt áll.

Az oroszok műholdas képei és egyéb bizonyítékai jelenleg a nukleáris fegyverek analógiájára stratégiai szerepet szolgálnak. Ezek elrettentő erejűek, egy utolsó ütőkártya, melynek fő feladata, hogy megakadályozzák, hogy az ellenség túl messzire menjen.

A cél a Közel-Kelet meghódítása az Egyesült Államok olajérdekeltségeinek és a nagyvállalatoknak a kívánságára. A szakértők úgy tudják, a bizonyíték olyan mértékben meggyőzőek lesznek, hogy teljes mértékben leleplezik a 2001. szeptember 11-i merényletek hivatalos magyarázatát. Oroszország azt szeretné bizonyítani, hogy Amerika kész úgynevezett hamis zászlós önmerényletek végrehajtására is a saját polgárai ellen, azzal a céllal, hogy legyen ürügy katonai agressziók megindítására idegen államok ellen.

A perdöntő bizonyítékot pedig a műholdfelvételek fogják szolgáltatni – vélik a Pravdának nyilatkozó amerikai szakértők. Ha Putyin akciója sikerrel jár, akkor az USA elveszíti hitelességét a nemzetközi színtéren, és többé aligha léphet fel a terrorizmus elleni harc irányítójaként.

A leleplezések nyomán tömegtüntetésekre is sor kerülhet az USA-ban, melyek egy általános felkeléshez is vezethetnek – mutatnak rá az amerikai elemzők, akik a vártnál sokkal súlyosabb következményeket is lehetségesnek tartanak.

Bár Putyin nem akarja kijátszani az ütőkártyáját, a 9/11 igazság kártyát addig, amíg az igazság pillanata el nem érkezett. Amint teljesen világos lesz, hogy az Egyesült Államok nem fog kihátrálni azon kísérletéből, hogy Ukrajnát ellenséges NATO bázissá tegye, ha az Oroszország elleni gazdasági háború elérte azt a pontot, ahonnan nincs visszaút, akkor a neokonzervatívok 3. Világháború felé történő "repülése" elkerülhetelen...

...egészen addig a pontig, nem később és nem hamarabb, amikor Putyin lecsapja a 9/11 igazság kártyát az asztalra, és hagyni fogja, hogy hulljon a forgács, amerre csak lehet.

Ha túl hamar játssza ki, azzal felesleges kockázatot vállal.

De ha túl sokáig vár, a lépés elveszti a hatását.

Stratégiailag Putyinnak most kell kijátszania a 9/11 igazság lapot.

A Pravda történetét több Veterans Today belső forrás is megerősítette, ami azt sugallja, hogy a kártya hamarosan ki lesz játszva.

Forrás:https://www.facebook.com/Hihetetlen.Magazin

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).