Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Január 14. 20:19, hétfő | Életmód
Forrás: http://www.fejerinfo.hu/index.php?pg=news_18_2754

Problémás szex

Problémás szex

Néha előfordul, hogy szex közben fájdalmat okozol a párodnak, persze nem szándékosan. Sokszor azonban nem szól a másik fél, mert cikinek tartja, vagy azt gondolja, majd idővel elmúlik a kellemetlenség.

Ujj-móka

Előfordult már, hogy miközben ujjaztad a párodat, fájt neki, vagy talán felsértetted a hüvelyét a nagy hév közepette? Aggodalomra semmi ok, van megoldás, nem kell megijedni, hogy esetleg emiatt a párodnak a későbbiekben gondja lesz a gyerekvállalásnál. Vannak viszont fontos szabályok, amiket be kell tartanod ahhoz, hogy a későbbiekben ne legyen gond.

Először is a körmöd legyen mindig rövid és ápolt. A higiénia nagyon fontos! A másik szabály, pedig, hogy igyekezz a vadállatias „ujjal-dugás” helyett, inkább megtalálni a párod különösen érzékeny pontjait és azokat stimulálni.

Orál bajok

Létezik egy bizonyos elő nedv, amit a férfiak kibocsátanak. Ennek néha kellemetlen íze lehet, ami gondot okozhat néhány nőnél az orális szex közben. Ha ez nálatok is fennálló probléma, akkor meg kell beszélnetek, hogy ne menjen az előjáték rovására ez a kis „gond”.

Használhattok ízesített olajakat, vagy ami még egy jó trükk lehet, ha rögtön az orális szex megkezdése előtt a leányzó fogat mos. A friss mentol érzete lényegesen elnyomja majd az esetleges kellemetlen íz hatásokat.

Szexi ételek

Bizonyos étkekre mondják, hogy afrodiziákum és szexuális vágykeltő hatásuk van. Főleg tengeri herkentyűk és gombafélék tartoznak ide. Óvatosan kell azonban ezekkel kísérletezni, mert sokaknál allergiás reakciót is válthat ki.

Arról már nem is beszélve, hogy a gombák közül nem mindegyik teljesen legális! Szóval, gondos előkészületek után ugorjatok neki a kísérletezgetésnek, nehogy kiütések és heves rosszullétek jöjjenek elő a hatalmas orgia helyett!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.