Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Szeptember 19. 10:45, péntek | Életmód
Forrás: http://lakbermagazin.hu

Praktikus lakberendezési ötlet egy 50 nm-es lakáshoz

Praktikus lakberendezési ötlet egy 50 nm-es lakáshoz

50nm-es lakás, élénk színek, hálószoba egy - kívül polcokkal borított, belül gardróbszoba - kocka tetején.

A fiatal párnak berendezett 50nm-es lakás dekorációja inkább a nőies vonal felé hajlik az élénk és meghatározó piros dekorációval, sok tükörrel. A legérdekesebb elem vitathatatlanul a "hálószoba" megoldás, mely egy kocka tetején kapott helyet, ennek falát kívül polcok borítják, belül besétálós gardróbszobát alakítottak ki.

A 3.1 méteres belmagasság alkalmassá tette a lakást ezen ötlet megvalósítására, a gardrób magassága kényelmes és tágas 2.1m, az emeleten így is maradt 1m - aludni elegendő. A lépcső energiatakarékos LED világítása folyamatosan felkapcsolva sem fogyaszt sokat, a közlekedést biztonságosabbá teszi és még hangulatos is. A meghatározó élénk szín a piros - konyhabútor, függöny, szék, ágytakaró - és szerepet kaptak még a több helyen alkalmazott tükrök ill. a festett tégla. Az alap a fehér falak és világos fa padló. A dekorációval mi nem teljesen értünk egyet és még néhány apróság (kanapé, fürdőszoba), de ez egyéni ízlés kérdése.

Tippek:
- Ne féljünk az élénk színektől, merész és látványos megoldásoktól, váratlan kombinációktól, de ne vigyünk semmit túlzásba.
- Ha a belső teret szintekre osztjuk, jól gondoljuk át hogy kényelmes és főleg biztonságos legyen.
- Használjunk energiatakarékos LED világítást sokoldalúan, hangulatfényként vagy mint itt is, extra biztonsági elemként.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.