Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Szeptember 27. 14:11, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Potter kis barátnője nem bírja végignézni saját csókjait

Potter kis barátnője nem bírja végignézni saját csókjait

Elégedetlen!

Emma Watson nem hajlandó megnézni saját romantikus jeleneteit új filmjéből, a The Perks Of Being A Wallflower című moziból, mivel túlságosan is kényelmetlenek a számára.

A sztár képtelen a vászonra nézni, amikor például karaktere épp szenvedélyes csókot vált a másik főhőst alakító Logan Lermannal. De gondja van azzal a résszel is, melyet a legendás Rocky Horror Picture Show-ra emlékezve játszottak el.

Utóbbi jelenetnél Watson szinte felismerhetetlen a fűzőnek és a hangsúlyos rúzsnak köszönhetően. Elmondása szerint szerepe fényévnyi távolságra van attól, amit a Harry Potter szorgos kis Hermione-jaként megszokhattunk tőle.

"Elég vicces a helyzet, mivel amikor visszanézem a filmet, van néhány pillanat, amit nem tudok megnézni. Ilyen a Rocky Horror táncos jelenete, meg a csókolózós is. Azt kell mondjam, hogy ez a film rendesen kilökött a komfortzónámból. Mondtam is a rendező Stephen Chboskynak, hogy az imént még Hermione Grangert játszottam, most meg azt várja tőlem, hogy táncoljak, meg egy fűzőben billegjek, és ez kissé nagy váltás, úgyhogy nem könnyű nekem" - panaszkodott Emma a BBC Radió 1 műsorában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.