Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. November 28. 08:11, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros

Pénteken kigyúlnak az ünnepi fények Győrben

Pénteken kigyúlnak az ünnepi fények Győrben

November 30-án Győr egész belvárosa díszfénybe borul, a stílusos faházak, a mindenütt érezhető kürtös kalács és fűszeres forralt bora illata hamisítatlan karácsonyi hangulatot teremt. Élményekért és ajándékokért is érdemes Győrbe látogatni.

Amikor sötétedik már odakinn, a város legszebb tere mesebeli varázslattal állítja meg a járókelőkelőket. Gyerekek és felnőttek, fiatalok és idősek egyaránt ámulva nézik a csodát, azt a különleges zenés fényjátékot, amihez foghatót máshol még sosem láttak azelőtt.

2012. november 30-án a Széchenyi téren Ünnepélyes Fesztiválnyitóval lépünk az adventi időszakba. Este hat órakor egy pillanat alatt fényárban úszik majd a történelmi belváros összes kis utcája, a sétáló utca és a vásároknak helyet adó terek is. Ettől kezdve minden este ünnepi zenés fényjáték fogadja majd a Széchenyi térre látogatókat, mindemellett kulináris és kulturális élményekkel egyaránt gazdagítják az ünnepvárást. Tegye Győrben a lehető legkülönlegesebbé a karácsonyi készülődést, ajándék választást, vásárlást. Részletes programajánlót itt talál.

Távolabbról érkező vendégeknek ajánljuk:

Kedvezményes szállást keres a meghitt, adventi Győr belvárosában? Érdeklődjön a Hotel Sziesztánál!

Elérhetőségek:

HOTEL SZIESZTA

9023 Győr, Attila utca 41-43.

+36/96/527-443

szieszta@hotelspaar.hu

Győr belvárosában, csendes környezetben,minikonyhával, tévével, telefonnal felszerelt összkomfortos szobával várja vendégeit aHotel Szieszta. (Az alagsorban pezsgőfürdő, szauna, fitness terem szolgálja az Önök kényelmét.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.