Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2012. Május 06. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Pataky Attilát kiváltották a rabszolgaságból

Pataky Attilát kiváltották a rabszolgaságból

Pataky Attila először mutatta meg kamerák előtt barátnőjét a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.

A zenész elárulta, hogy a bankrabszolgaságból is kiváltották, de az igazi boldogság csak ezután jön.

Pataky Attila új kedvese nem más, mint volt barátnőjének egykori barátnője, Orsi. Az Edda frontembere és kedvese három éve alkot egy párt, magánéletükről azonban nem sokat nyilatkoztak eddig. A Frizbi stúdiójában nemcsak a tévesen felröppent pletykákat tisztázták, kiderült az is, hogy a zenész túl van a válságon, már, ami a hiteleit illeti.

- Az én hátamon már nem csorog a víz. Elképesztő, csodálatos baráti segítség által tudtam magam megváltani a bankrabszolgaságból. Ott maradt még a nagy kupac, de részben megoldódott. Magyarországon még több mint egymillióan ugyanúgy ébrednek, mint ahogy én az elmúlt év végén, úgyhogy olyan nagyon nagy happy-re azért nincs még okunk - magyarázta Pataky Attila, aki hozzátette: a világban, így Magyarországon is elindult a felébredés, s azt mondja, egy új világkorszak küszöbén állunk.

- Elképesztő mennyiségű levelet, telefont kaptam. Az emberek egyszerűen nem akarnak így élni tovább, ezek között a keretek között, amit próbálnak szabni nekünk, amit a világ elképzel. A boldogság már itt van a kezünkben. Csak van egy olyan világelit, ami nem hagyja, hogy az emberi életek boldogulásba forduljanak - mondta a zenész, aki szerint a paradigmaváltás lendít majd ezen.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.