Városlista
2021. január 21, csütörtök - Ágnes

Hírek

2018. Június 22. 12:59, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Otthonához közel, kiszáradva találták meg az eltűnt baji férfit

Otthonához közel, kiszáradva találták meg az eltűnt baji férfit

A Tatai Rendőrkapitányságra csütörtökön 9 óra 30 perckor tett bejelentést egy nő, hogy élettársa több mint két napja eltűnt és azóta életjelet nem adott magáról.

A tatai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során megállapították, hogy a férfit utoljára Baj területén látták. A keresésben résztvevők 40 percen belül lakhelyétől körülbelül ötszáz méterre megtalálták a földön, a tűzőnapon magatehetetlenül fekvő férfit, aki láthatóan ki volt száradva.

A rendőrök ásványvízzel kínálták és részére árnyékos helyet biztosítottak. A kiértesített mentőszolgálat munkatársai a baji lakost - állapotának stabilizálását követően - kórházba szállították.

Címkék: baj, eltűnt, tata

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 10:05, csütörtök | Belföld

Játékfegyverrel rabolt ki fiúkat egy nő

Vádat emelt és végrehajtandó szabadságvesztést indítványozott az ügyészség egy nő ellen, aki a vádhatóság szerint játékfegyverrel rabolt ki két fiatalt tavaly szeptemberben Marcaliban - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség csü

2021. Január 21. 09:07, csütörtök | Belföld

Veszélyes anyagok kerültek a levegőbe egy jászberényi tűz miatt

Tűz keletkezett a Jász Plasztik Kft. nagy méretű üzemcsarnokában Jászberényben, a Necső telepen szerda éjjel.

2021. Január 21. 08:32, csütörtök | Belföld

Halálos tömegszerencsétlenség történt Gödöllőnél

Autóbusszal karambolozott Gödöllőnél, a 3-as úton egy személyautó csütörtök hajnalban. A kocsi vezetője meghalt, a balesetben tizenheten megsérültek - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2021. Január 21. 06:00, csütörtök | Belföld

Katalizátorokra szakosodott tolvajok ellen emeltek vádat Nógrádban

A Pásztói Járási Ügyészség vádat emelt egy harmincéves Heves megyei férfi és két társa ellen, akik országszerte parkoló gépkocsik katalizátorait vágták le és lopták el - közölte a Nógrád megyei főügyész szerdán.