Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. Október 02. 10:59, csütörtök | Belföld
Forrás: http://naturahirek.com

Orvosok véleménye: a C-vitamin meggyógyítja az Ebolát

Orvosok véleménye: a C-vitamin meggyógyítja az Ebolát

Amennyiben világméretű járvány tör ki, igen hasznosak lesznek az alábbi gondolatok.

Az Ebola terjedése már tömegeket tart rettegésben Afrikában, Angliában és Amerikában. Németországban is kitört a pánik. A 21 napos lappangási idő és a repülőkön, tömegközlekedésen utazó fertőzött emberek Európára, az öreg kontinensre is napokon belül elterjeszthetik.

Amennyiben világméretű járvány tör ki, igen hasznosak lesznek az alábbi gondolatok.

Voltak és vannak nagy gondolkodók a világon.

Például:

Dr. Johann Bachstrom

1740-ben volt mersze azt állítani, hogy “a skorbut KIZÁRÓLAG a friss zöldség, gyümölcs, citrus gyümölcsök” hiánya miatt alakul ki. Mindezt közel 300 évvel korábban, hogy a C-vitamint elterjedten a betegség gyógyítására használták volna.

Dr. Linus Pauling

Miután azt állította, hogy tudja mi gyógyítja meg a szívbetegségeket, a rákot és a fertőzéseket, kinevették. A C-vitamin egészségre gyakorolt hatásaival kapcsolatos állításait kortársai mereven elutasították és kinevették. 10 évvel halála után fogadták el eszméit. Paulingnak igaza volt. Ő volt elvégre a múlt század vezető kémikusa és vitathatatlanul a legnagyobb valaha is élt amerikai tudós.

Továbbra is az egyetlen ember a világon, aki két Nobel-díjat nyert. Amellett, hogy az egyik legnagyobb tudós volt, híres humanitáriusként is ismert.

Szent-Györgyi Albert

“Amikor mindenki elkezd rajtad nevetni- akkor tudod, hogy két lépéssel előrébb vagy.” Kétségtelenül erre a következtetésre jutott kutatásai alatt. Rengeteg kritikusa volt, különösen rákkutatási eredményeit kritizálták.

Már 1941-ben tárgyalta a párosítatlan elektronok szerepét az emberi szervezetben (amit most szabad gyököknek neveznek) és rámutatott azoknak a rákkal való lehetséges kapcsolatára. Hangsúlyt helyezett a bizonyos védő enzimek és antioxidánsok-mint például a C-vitamin hatására a rák megelőzésében.

Dr. Thomas Levy, MD, JD

” Nem találtam olyan vírust, amelyre a C-vitamin nem lenne virucid hatású, amíg elég C-vitamin jut a vírushoz. ” Dr. Levy végzettségei önmagukért beszélnek. 25 éve gyakorló belgyógyász és az American College of Cardiology fellow programjában is dolgozik. Doktorált jogból is. Ügyvédként viszont nem praktizál. Sőt mi több, igazán jó író is.

Dr. Levy új könyve: “C-vitamin, fertőző betegségek és méreganyagok” nagy népszerűségre tett szert Amerikában.

Dr. Levy megmagyarázza hogy miért használja a gyógyítás szót könyvében:

“Mert valójában a bizonyítékok azt mutatják, hogy egy adott egészségügyi feltételek között világosan és többször is gyógyító hatású az alkalmazott specifikus terápia … Ha elkerüljük a “gyógyítás” szó használatát, bár ez feltétlenül szükséges, ha ezt nem mondjuk ki, annyit ártunk vele, mintha rosszul használnánk a szót. Az, hogy az emberek nem veszik észre a C-vitamin fertőző betegségeket gyógyító hatását, csak állandósítja a sok más feleslegesen alkalmazott mérgező drogokat és klinikai protokollokat. Ha a cipő jó a lábadra, viseld! Ha a kezelés működik, hirdesd azt!”(P 15)

És pontosan ez az, amit Dr. Levy tesz

“A megfelelően adagolt C-vitamin megbízhatóan és gyorsan gyógyít szinte minden akut gyermekbénulást és az akut hepatitiszt. “(Levy k0nyvének 19. oldala)

Forrás: www.doctoryourself.com

Dr. Robert Cathcart

Nagy gyakorlatot szerzett halálos fertőzések kezelésében a nagy dózisú C-vitamint használva, jobban ismeri azt mint bármely más orvos. Elmondása szerint: “az Ebola-vírus szabad gyökök által öl, amely hatást semlegesíteni lehet masszív dózisú intravénás nátrium-aszkorbáttal.

Forrás: vitamincfoundation.org

Viszonylag ismeretlen kettős doktori címzett:

Dr. Semeon B. Hrushovetz

az Ebola kezelésére C-vitamint ajánl 2014 június 31-én megjelent blogján:

“Eszembe jutott, hogy mivel az Ebola külső és belső vérzéssel jár – a tünetek és eredmények a speciális C-vitamin-hiányt, vagyis a skorbutot juttatták eszembe, így valószínűnek tartom, hogy ezt a vitamint nagy dózisban adva a betegség kezdetekor és a betegség lefolyása alatt előnyös lehet a hematológiai tünetek elkerülésében és a halál megakadályozásában.”

Egy korábbi posztjában március 31-én Dr. Hrushovetz a következő megjegyzést teszi:

“Az Ebola, skorbut és a bőrön keresztüli vérzések közt van összefüggés?”

“A C-vitamin hiány a tengerészek hosszú hajóútjain ínyvérzést és sok esetben halált okozott.

A megoldás a citrus gyümölcsök fogyasztása volt. Furcsa módon a hajók fedélzetén a macskáknál nem alakult ki ez a tünetegyüttes. Végül a teljes rejtély megoldódott, mert kimutatták azt az egyszerű tényt, hogy majdnem az összes emlős képes C-vitamint szintetizálni. Eltérően más emlősöktől mint pl: a macskák, kutyák, az emberek májából a C-vitamin előállításához szükséges enzim HIÁNYZIK.

Az Ebola-vírusfertőzéseknél a vérzés jellemző jelenléte a különböző bőr-és nyálkahártya területeken és minden testnyílásból, valamint a belső vérzéseka tüdőben, a véres hasmenés és melennae vérzés a gyomor-bél traktusban (melaena)- nagyon hasonló a skorbuthoz.

Ha a C-vitamin hatékonyan enyhíti a tüneteket skorbut esetén, nagyon valószínű, hogy az Ebolus vírusfertőzésekben szenvedő embereknél is segít. Kipróbálni biztosan nem árt!

Forrás: http://docsamblog.blogspot.hu/

Látom a zseniális gondolkodók mintáját, és azon gondolkodom, hogy az egészségügyi létesítmények akkor miért nem próbálják megmenteni a betegeket nagy dózisú C-vitamin adagolásával.

Ne feledd, sem a rák kezelésében, sem pedig az ebola gyógyításában nem lenne pénz a C-vitamin alkalmazásából.

Várható tehát, hogy a C-vitamin és a lehetséges kezelési eredményesség javítása a magas halálozási betegségnél, mint például az Ebola,nagy ellenállásba fog ütközni.

Nyilvánvaló az a tény, hogy sok embernek tetszene a nagy dózisú intravénás vagy liposzómális C-vitamin lehetősége ahelyett, hogy csak karanténban fekszik és végül szörnyű fájdalmak közepette elhalálozik.

Nagyon furcsa véletlen az, hogy 4 emlős csoport: majmok, gyümölcsevő denevérek, emberek és tengerimalacok- közül amelyek nem hoznak létre C-vitamint a májukban, 3 csoport: a majmok, gyümölcsevő denevérek és az emberek ismert Ebola hordozók és halálozási rátájuk magas.

Amikor az ebola virust a tengeri malacok számára is virulenssé tették bizonyos modifikációkon át, a tengeri malacok is megbetegedtek, náluk viszont nem volt halálos a betegség. Az embereknél, leszámítva az afrikai alultáplált lakosságot, az ebola halálozási aránya 50% feletti, ellentétben azzal amit a főfolyású média állít.

Az is érdekes tény, hogy amikor ebola vírust spréztek kismalacok orrába, a malackák pár napos magas láz után meggyógyultak. A kisérletben ugyanezen malacok makáki majmokat fertőztek meg. A majmok annyira betegek lettek, hogy eutanizálni kellett őket. Nagyon érdekes lenne megérteni, hogy a malacok miért élték túl a betegséget…talán azért mert májukban képesek a C-vitamin szintetizálására???

Az is érdekes, hogy a rovarevő denevérek, amelyek képesek a saját C-vitaminjuk szintetizálására nem lesznek betegek, míg a gyümölcsevő denevérek, akik C-vitaminjukat csak a gyümölcsökből képesek beszerezni, köztudottan hordozói a betegségnek, mert maguk is megbetegednek. Régóta bizonyított tény, hogy a nagy dózisú C-vitamin- valójában rendkívüli dózisban: 250gramm! naponta liposzomálisan vagy intravénásan- mindenféle káros hatás nélkül fogyasztható.

A C-vitamin a bőr kollagénjének egyik legfontosabb alkotóeleme, valamint ez teszi rugalmassá a kapillárisokat, vénákat és artériákat is (tudományos tény). A C-vitamin szerepet játszik a mitokondriumokban is a sejten belül azzal, hogy koenzim- A enzimmé alakulva részt vesz a Krebs- ciklusban, és energiát szolgáltat a sejteknek.

Ez megerősíti azt a tényt, hogy a C-vitamin jelentős szerepet játszik a test sejtszintű folyamataiban. Amire a kutatók rájöttek az az, hogy az ebola vírus teljesen kiüriti a test C-vitamin raktárait.

Tudományos tény, láttuk már a történelem folyamán a skorbut esetében is, hogy a C-vitamin teljes hiánya jelentősen befolyásolja az emberi test működését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.