Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Április 11. 07:29, kedd | Belföld
Forrás: mti

Őrizetbe vették a nyírturai emberölés gyanúsítottját

Őrizetbe vették a nyírturai emberölés gyanúsítottját

Elfogták és őrizetbe vették a nyírturai gyilkosság gyanúsítottját a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának nyomozói hétfőn.

Mint arról korábban az MTI is beszámolt, nyírturai otthonában holtan találtak egy 84 éves asszonyt vasárnap. A helyszíni szemle adatai és az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint a nő halálát bántalmazás okozta.

A megyei rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen emberölés gyanúja miatt indított nyomozást. A nyomozók Kiskunfélegyházán néhány órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját. A rendelkezésre álló adatok szerint R. Róbert 41 éves helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy április 7-én több késszúrással megölte az asszonyt.

R. Róbertet emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették - olvasható a www.police.hu oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.