Városlista
2020. március 31, kedd - Árpád, Benjámin, Benő

Hírek

2014. Szeptember 30. 08:02, kedd | Helyi
Forrás: http://www.atv.hu

Orbán: ha Jézus Bicskén született volna, sokkal jobban járt volna

Orbán: ha Jézus Bicskén született volna, sokkal jobban járt volna

A miniszterelnök a felújított városközpontot adta át Bicskén, ahol méltatta a helyiek lokálpatriotizmusát és a Fidesz polgármesterjelöltjét, Pálffy Károlyt. A címbeli sorokat egy helyi népdalból idézte.

A legnagyobb értéknek, amely az elmúlt években Magyarországon megszületett, az összefogást tartom - mondta a miniszterelnök hétfőn, Bicske megújult városközpontjának avatóünnepségén.

Orbán Viktor a Hősök terén, mintegy ötszáz ember előtt hangsúlyozta, hogy a magyar felfogás szerint a lehetetlen nem egy tény, hanem egy vélemény. „Merte-e volna bárki 2010-ben azt gondolni, hogy lehetséges elszámoltatni a bankokat, hogy lehetséges a devizahiteleseket kimenteni a szinte reménytelennek tűnő adósrabszolgaságból, vagy jutott-e bárkinek eszébe az, hogy a rezsit nem csak emelni, hanem csökkenteni is lehet?” - tette fel a kérdést.

A miniszterelnök úgy vélte: „ha van összefogás, az emberek hisznek saját erejükben, van bizalom a választók és a megválasztott vezetők között, akkor Magyarország olyan teljesítményre és eredményekre képes, amit mi sem gondolunk saját magunkról, mi sem látunk bele saját országunkba”.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 27. 06:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 31. 08:25, kedd | Belföld

Újabb álhír terjed a neten a koronavírussal kapcsolatban

Az EMMI minisztere levelének meghamisított verziója terjed a közösségi médiában. A rendőrség közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt nyomoz.

2020. Március 31. 07:59, kedd | Kék hírek

Betört és randalírozott egy férfi a debreceni Nagytemplomban

Betört egy férfi hétfő este a debreceni Református Nagytemplomba - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

2020. Március 31. 07:27, kedd | Belföld

Hazatért 502 magyar a vesztegzár alá helyezett tiroli térségből

Négy autóbuszból és a közel 150 személygépkocsiból álló konvojjal hazatért hétfő éjjel 502 magyar a korábban karantén alá helyezett tiroli településekről