Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2013. Június 22. 15:39, szombat | Helyi
Forrás: http://www.bicske.hu

Önkormányzati naptár-fotópályázat

Önkormányzati naptár-fotópályázat

Az E-on fotópályázatot hirdet önkormányzati ügyfelei számára. Pályázni olyan tradicionális események, rendezvények fotóival lehet, amelyek kizárólag csak az adott település szokásait, hagyományait mutatja be.

A 3 darab fotót és a képekhez tartozó szöveges leírást a fotopalyazat@eon.hu e-mail címre várják szeptember 15-éig. Az e-mail tárgyában fel kell tüntetni a település nevét, ahonnan a pályázat érkezik, és az esemény megnevezését. A beérkezett pályázatok és a részletes játékszabályzat megtekinthető a www.eon.hu/fotopalyazat internet oldalon.

A pályázat lejártát követően a zsűri által kiválasztott 12 pályamű képeiből készíti el 2014-es falinaptárát az E-ON.

A győztes pályázatokhoz tartozó önkormányzatok egy műszaki cikket kapnak ajándékba.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 28. 13:39, vasárnap | Belföld

Országszerte csökkent a légszennyezettség

A hétvégén érkezett hidegfront hatására országszerte csökkent a légszennyezettség, a legtöbb helyen vasárnapra elfogadható lett a levegőminőség.

2021. Február 28. 13:38, vasárnap | Belföld

Meghalt 72 beteg, 4469-cel nőtt a fertőzöttek száma

Meghalt 72, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 4469 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap.

2021. Február 28. 08:10, vasárnap | Kék hírek

Letartóztatta a bíróság a csepeli késes támadót

Letartóztatásba helyezte a nyomozási bíró - nem végleges végzésében - azt a férfit, aki késsel arcon szúrt egy nőt egy csepeli autóbuszon - közölte a Fővárosi Főügyészség szombaton az MTI-vel.

2021. Február 28. 07:00, vasárnap | Belföld

Tisztifőorvos: minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét

Magyarországon ismételten intenzíven felfutó szakaszba került a koronavírus-járvány, ezért az oltások segítségével minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét - mondta az országos tisztifőorvos szombaton.