Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Június 29. 21:56, péntek | Helyi
Forrás: http://tudatvaltas2012.blogspot.hu/2012/06/drake-szerint-zold-jelzes-green-light.html

Omega Phoenix akció

Omega Phoenix akció

(Előzmény: többször lehetett a Pandora(az Arkhónokkal kapcsolatos) és Stardust(Csillagpor nanotechnológia) kódokhoz hasonlóan, bizonyos Phoenix akcióhoz kapcsolódó üzeneteket olvasni az elmúlt hónapok során Cobra oldalán, ezek ugye elmond

Kapcsolatba léptem a forrásaimmal és a következőket mondták:

A beszivárgás a Pozitív Katonaságba a háttérhatalom által teljesen fel lett számolva és a helyzet meg lett oldva. A Pozitív Katonaság kész az akcióra. Az Ellenállási Mozgalom és a Plejádiak is készen állnak, hogy támogassák és segítsék őket.
Azonban egyelőre NEM kaptam közvetlen megerősítést a Zöld Jelzés/Szabad Jelzés kiadásáról és az akciók megkezdéséről.


Az Ellenállási Mozgalomnak meglesz a saját szerepe az Esemény idején, az akció Operation Omega Phoenix kódnév alatt fut. Két részből áll, ennek az első része lett feloldva a titkosítás alól és egy kicsit beszélhetek róla.
Az Esemény idején az Ellenállás tagjainak egy kis része fel fog jönni a földalatti bázisaikból a felszínre. Egyszerű civil ruhát fognak viselni, nem katonai egyenruhát. Közelről fogják figyelemmel kísérni a történéseket és ha szükséges akkor besegítenek a Pozitív Katonaságnak és a rendfenntartó erőknek.
Akiket az Ellenállás tagjai fognak letartóztatni, titkos helyekre lesznek szállítva először és csak később kerülnek a Pozitív Katonaság/civil hatóságok kezébe.

Ez alól néhány kivételt egy maroknyi háttérhatalmi tag jelent, akiknek a bűnei ezen a bolygón túl terjednek és meg kell jelenniük a Galaktikus Bíróság előtt. Ennek a maroknyi csoportnak a döntő többsége vissza fog kerülni a Földre, hogy az itteni igazságszolgáltatás rendelkezzen felettük, de néhányukat azonnal a Galaktikus Központi Naphoz fogják szállítani. Ez gyógyulást, megváltást fog jelenteni számukra, nem pedig büntetést, mivel vannak olyanok közöttük, akik visszafordíthatatlanul károsodtak és teljes mértékben elutasították a Fényt , elszakadtak a Forrástól és emellett ki is fognak tartani.
A Pozitív Katonaság vezetői értesítve lettek az Operation Omega Phoenix akcióról és teljes támogatásukról biztosították a terveket.

(Ahogy van bármi fejlemény, jelzek! FV)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára