Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Hírek

2013. Július 24. 08:33, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Nyolcezer körbála szalma gyullad ki a beregi Jándon

Nyolcezer körbála szalma gyullad ki a beregi Jándon

Nyolcezer körbála szalma gyulladt ki és ég egy mezőgazdasági telephelyen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jándon - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szerda reggel az MTI-vel.

Takács Judit elmondta, a tűzoltók hajnalban kapták a jelzést és vonultak hármas kiemelt riasztási fokozat keretében a tejüzem telephelyére, ahol egy oldalról nyitott tárolóépületben lévő körbálák gyulladtak ki egyelőre ismeretlen okból.
A tüzet hat tűzoltóegység három vízsugárral folyamatosan oltja, a tüzet megfékezése azonban még órákig eltarthat - ismertette a szóvivő. A szomszédos épületből állatokat mentettek ki a tűzoltók.
A vásárosnaményi, mátészalkai, fehérgyarmati, kisvárdai és nyíregyházi tűzoltók mellett a helyszínen van a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A tűz okát várhatóan tűzvizsgáló bevonásával fogják vizsgálni - tette hozzá a hadnagy.

Címkék: bála, kigyulladt, szalma, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 06. 17:06, hétfő | Belföld

A katásokat is nagyban érintik az adóügyi könnyítések

A kormány adóügyi könnyítései nagyban érintik a veszélyeztetett gazdasági ágazatokhoz tartozó katás vállalkozásokat - mondta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szóvivője hétfőn az M1-en.

2020. Április 06. 10:21, hétfő | Belföld

Tűz ütött ki a paksi atomerőműben

Kisebb tűz ütött ki csütörtökön délelőtt a paksi atomerőmű 4-es blokkjának turbinagépházában - közölte honlapján az Országos Atomenergia Hivatal (OAH).

2020. Április 06. 09:53, hétfő | Belföld

Többféle koronavírust is izoláltak, több helyről érkezhetett Magyarországra

Újabb koronavírusokat izoláltak a Nemzeti Népegészségügyi Központ laboratóriumában, ez alapján úgy tűnik, hogy több helyről érkezhetett a kórokozó Magyarországra

2020. Április 06. 07:22, hétfő | Belföld

Két képviselő mentelmi ügyéről dönt a parlament

Az Országgyűlés hétfőn kezdi meg soron következő négynapos ülését. A parlamentnek egy kormánypárti és egy ellenzéki képviselő mentelmi ügyében is döntenie kell első ülésnapján.