Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2013. Július 24. 08:33, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Nyolcezer körbála szalma gyullad ki a beregi Jándon

Nyolcezer körbála szalma gyullad ki a beregi Jándon

Nyolcezer körbála szalma gyulladt ki és ég egy mezőgazdasági telephelyen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jándon - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szerda reggel az MTI-vel.

Takács Judit elmondta, a tűzoltók hajnalban kapták a jelzést és vonultak hármas kiemelt riasztási fokozat keretében a tejüzem telephelyére, ahol egy oldalról nyitott tárolóépületben lévő körbálák gyulladtak ki egyelőre ismeretlen okból.
A tüzet hat tűzoltóegység három vízsugárral folyamatosan oltja, a tüzet megfékezése azonban még órákig eltarthat - ismertette a szóvivő. A szomszédos épületből állatokat mentettek ki a tűzoltók.
A vásárosnaményi, mátészalkai, fehérgyarmati, kisvárdai és nyíregyházi tűzoltók mellett a helyszínen van a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A tűz okát várhatóan tűzvizsgáló bevonásával fogják vizsgálni - tette hozzá a hadnagy.

Címkék: bála, kigyulladt, szalma, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 18:07, kedd | Belföld

Idén a szívbeteg gyerekeknek gyűjtenek a családszervezetek jótékonysági vásárán

Idén is megrendezik a családszervezetek adventi jótékonysági vásárát, amelynek bevételéből a szívbeteg gyerekeket támogatják.

2019. November 12. 14:02, kedd | Belföld

Még mindig sok érzékeny adatot tartalmazó papír kerül a szemétbe megsemmisítés nélkül

Magyarországon még mindig sok olyan papír kerül a szemétbe megsemmisítés nélkül, amely érzékeny adatot tartalmaz;

2019. November 12. 13:04, kedd | Belföld

Országos Rajzfilmünnep hetedszer, Nepp Józsefre emlékeznek

Hetedszer rendezik meg az Országos Rajzfilmünnepet. November 15-től 17-ig kilencven település száztíz helyszínen lesznek vetítések a magyar és a nemzetközi animáció múltjából és jelenéből.

2019. November 12. 12:00, kedd | Belföld

Gyárfás Tamás tagadta bűnösségét a Fenyő-gyilkosságban

Tagadta bűnösségét a Fenyő-gyilkosság ügyében felbujtóként előre kitervelten elkövetett emberöléssel megvádolt Gyárfás Tamás médiavállalkozó, sportvezető a Fővárosi Törvényszék előkészítő ülésén kedden.