Városlista
2020. április 5, vasárnap - Vince

Hírek

2013. Július 18. 21:21, csütörtök | Helyi
Forrás: http://www.bicske.hu

Nyár a Művelődési Központban

Nyár a Művelődési Központban

Itt a nyár, a gyerekek a régóta várt vakációjukat töltik, a Művelődési Központ legtöbb csoportja nyári szünetét tartja július és augusztus hónapokban, hogy aztán szeptemberben újult erővel térjenek vissza hozzánk.

A mozgás szerelmeseinek azonban nyáron sem kell lemondaniuk kedvenc testmozgásukról:

Keddenként 17 órától igazi ritmusos táncórák várnak azoknak, akik szeretik a különlegességet, a keleti hangulatot. A kezdőket, újrakezdőket és haladókat továbbra is várja Könczöl Szilvia hastánc oktató.

Csütörtökönként pedig a világ egyik legnépszerűbb sportját, a zumba fitnesst lehet kipróbálni a Művelődési Központban. Ez a mozgásforma egyesíti a latin ritmusokat a könnyen tanulható lépésekkel, mozdulatokkal, emellett pedig nem csak a test, hanem a lelked is felfrissül! A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni.

A Magocska-dalocska gyermekklub is egész nyáron nyitva áll az örökmozgó babák és anyukáik előtt. Kerekesné Vincze Judit sok szeretettel hív mindenkit a klubba, a mondókák, altatók, ringatók, tapsoltatók mesés világába.

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Bicskei Egységes Művelődési Központ és Könyvtár tagintézményeiben július és augusztus hónapokban az alábbi nyitva tartási rend érvényes:

Nagy Károly Városi Könyvtár:

Július 28-ig és augusztus 21-től
Kedd – csütörtök: 10.00 – 18.00
Péntek: 9.00 – 18.00
Szombatonként a könyvtár zárva tart.

Július 29. – augusztus 20-ig
A könyvtár NYÁRI SZÜNET miatt ZÁRVA tart.

Petőfi Művelődési Központ:

Július és augusztus hónapban:
Hétfő: ZÁRVA
Kedd – csütörtök: 8.00 – 20.00
Péntek: 8.00 – 18.00
Szombat, vasárnap: rendezvények szerint

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Április 05. 08:23, vasárnap | Belföld

Meghalt két beteg és 700 fölé emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt két 80 év feletti idős beteg, és 733-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - írta a koronavirus.gov.hu vasárnap reggel.

2020. Április 05. 08:11, vasárnap | Belföld

Virtuális kirándulásra biztatnak a természetjárók

A Magyar Természetjáró Szövetség is azt kéri, hogy a koronavírus-járvány idején mindenki maradjon otthon, és csak virtuálisan kiránduljon, online induljon a természetbe.

2020. Április 05. 07:34, vasárnap | Kék hírek

Bedrogozva motorozott és kábítószer is volt nála

Befejezte a vizsgálatot a Balatonfüredi Rendőrkapitányság annak a 29 éves férfinak az ügyében, aki ellen kábítószer birtoklása és bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt folyt nyomozás.