Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2013. Július 18. 21:21, csütörtök | Helyi
Forrás: http://www.bicske.hu

Nyár a Művelődési Központban

Nyár a Művelődési Központban

Itt a nyár, a gyerekek a régóta várt vakációjukat töltik, a Művelődési Központ legtöbb csoportja nyári szünetét tartja július és augusztus hónapokban, hogy aztán szeptemberben újult erővel térjenek vissza hozzánk.

A mozgás szerelmeseinek azonban nyáron sem kell lemondaniuk kedvenc testmozgásukról:

Keddenként 17 órától igazi ritmusos táncórák várnak azoknak, akik szeretik a különlegességet, a keleti hangulatot. A kezdőket, újrakezdőket és haladókat továbbra is várja Könczöl Szilvia hastánc oktató.

Csütörtökönként pedig a világ egyik legnépszerűbb sportját, a zumba fitnesst lehet kipróbálni a Művelődési Központban. Ez a mozgásforma egyesíti a latin ritmusokat a könnyen tanulható lépésekkel, mozdulatokkal, emellett pedig nem csak a test, hanem a lelked is felfrissül! A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni.

A Magocska-dalocska gyermekklub is egész nyáron nyitva áll az örökmozgó babák és anyukáik előtt. Kerekesné Vincze Judit sok szeretettel hív mindenkit a klubba, a mondókák, altatók, ringatók, tapsoltatók mesés világába.

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Bicskei Egységes Művelődési Központ és Könyvtár tagintézményeiben július és augusztus hónapokban az alábbi nyitva tartási rend érvényes:

Nagy Károly Városi Könyvtár:

Július 28-ig és augusztus 21-től
Kedd – csütörtök: 10.00 – 18.00
Péntek: 9.00 – 18.00
Szombatonként a könyvtár zárva tart.

Július 29. – augusztus 20-ig
A könyvtár NYÁRI SZÜNET miatt ZÁRVA tart.

Petőfi Művelődési Központ:

Július és augusztus hónapban:
Hétfő: ZÁRVA
Kedd – csütörtök: 8.00 – 20.00
Péntek: 8.00 – 18.00
Szombat, vasárnap: rendezvények szerint

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 28. 07:00, vasárnap | Belföld

Tisztifőorvos: minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét

Magyarországon ismételten intenzíven felfutó szakaszba került a koronavírus-járvány, ezért az oltások segítségével minél előbb ki kell alakítani a lakosság védettségét - mondta az országos tisztifőorvos szombaton.

2021. Február 28. 06:00, vasárnap | Belföld

Szlávik: mindent meg kell tenni azért, hogy minél többen megkapják legalább az első oltást

Meredeken emelkedik az új koronavírus-fertőzöttek száma és ezzel párhuzamosan nőni fog a kórházba kerülők, sőt az intenzív osztályokon kezeltek száma is

2021. Február 28. 05:00, vasárnap | Belföld

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosok, akik hétvégén is oltanak

Külön díjazást kapnak azok a háziorvosi szolgáltatók, amelyeket szabad- vagy munkaszüneti napon járványügyi feladat ellátására köteleztek - olvasható a kormány honlapján szombaton közzétett közleményből.

2021. Február 27. 18:17, szombat | Külföld

Leszakadt egy hatalmas jéghegy az Antarktiszról

Leszakadt egy hatalmas jéghegy a az Antarktisz Brunt-selfjegéről közel a brit antarktiszi kutatóprogram (BAS) Halley kutatóállomásához - jelentették be pénteken a BAS kutatói.