Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Július 17. 11:16, szerda | Kék hírek
Forrás: http://4.kerulet.ittlakunk.hu/

Nyaklánckitépős rablás a 14-es villamoson

Nyaklánckitépős rablás a 14-es villamoson

"Velem is megtörtént az, amit manapság nagyon sok védtelen nő kénytelen elszenvedni. Fényes nappal, sok ember szeme láttára a villamoson kitépték a láncomat a nyakamból.

Az elmúlt héten, pénteken, fényes nappal történt az alábbi eset a 14-es villamoson, a Tél utcai megállóban:

"Velem is megtörtént az, amit manapság nagyon sok védtelen nő kénytelen elszenvedni. Fényes nappal, sok ember szeme láttára a villamoson kitépték a láncomat a nyakamból.

Az eset július 12-én, pénteken délben történt a 14-es villamoson, az Angyalföldről Újpest Központ felé tartó járat Tél utcai megállójában. Az elkövető kb. 175-180 cm magas, rövid barna hajú fiatal férfi, sötét napszemüveget, piros teniszpólót, drapp színű vászon térdnadrágot, sötét edzőcipőt viselt. A villamosról leugorva, futva távozott a Tél utcán a Duna (Berda József) utca irányába, majd eltűnt a szemem elől.

Az illetőt kb. fél órával később Újpesten a Városkapu környékén azonosították. Abban kérnék segítséget, hogy ha bárki a két pont közötti útvonalon, vagy annak környékén látta, esetleg zálogházba betérni látta, vagy bármilyen felvilágosítással segíteni tud, privát üzenetben, vagy a zsuzsa.kovacsne69@freemail.hu címen keressen meg.

Az anyagi veszteségen sokkal könnyebben túlteszi magát az ember, mint azon az érzelmi, lelki traumán, hogy nem pusztán egy ékszert vettek el tőle, hanem egy élet emlékét, egy olyan ember ajándékát, aki már nincs közöttünk.

Azon, hogy az esetnél jelen lévő embertársaim úgy tettek, mintha nem láttak, nem hallottak volna semmit, már meg sem lepődtem, viszont ismerve az itt uralkodó segítő, közösségi szellemet, reménykedem, hogy egy-egy megosztással némi reményhez, segítséghez juthatok." - olvashatjuk Zsuzsa bejegyzésében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.