Városlista
2021. január 17, vasárnap - Antal

Hírek

2011. Október 08. 21:46, szombat | Belföld

Novemberben jelenik meg Steve Jobs életrajzi regénye

Novemberben jelenik meg Steve Jobs életrajzi regénye

Az Apple alapítójának életét és sikerét 448 oldal meséli el.

A Simon & Schuster kiadó hétfőn közölte, hogy a Time magazin egykori főszerkesztője, Walter Isaacson által jegyzett könyv címe Steve Jobs: életrajz lesz. Az író két év alatt több mint negyvenszer találkozott az Apple meglapítójával és legalább száz közeli ismerősével - családtagokkal, barátokkal, kollégákkal és versenytársakkal - készített interjút.
Bár Jobs közreműködött a könyvben, nem kért semmilyen jogot a változtatásra az írottakkal kapcsolatban, sőt még a kiadás előtti átolvasás jogával sem él. Semmilyen utasítást nem adott a könyvvel kapcsolatban, és bátorította ismerőseit, hogy szabadon beszéljenek róla.
Isaacson egyébként korábban már olyan neves személyek életrajzát írta meg, mint Benjamin Franklin, Albert Einstein és Henry Kissinger.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 17. 18:06, vasárnap | Belföld

Érdemes mielőbb nyilatkozni az adókedvezményekről

Célszerű már az első bérszámfejtés előtt nyilatkozni az adókedvezményekről, így a munkáltatók már a januári fizetésben is figyelembe veszik a munkavállalóknak járó adókedvezményeket - tájékoztatta az MTI-t Izer Norbert.

2021. Január 17. 15:38, vasárnap | Belföld

Kisiklott egy tehervonat Murakeresztúron - FOTÓK

Kisiklott egy tehervonat, egy konténer is leborult róla vasárnap a murakeresztúri vasútállomáson, a baleset a személyszállítást nem akadályozza - közölte honlapján a Mávinform.

2021. Január 17. 11:01, vasárnap | Belföld

Nem változik a magyarországi oltási terv

Semmiképpen nem szeretnének változtatni a hazai koronavírus-oltási terven - emelte ki az országos tisztifőorvos a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjúban.

2021. Január 17. 10:24, vasárnap | Belföld

Folytatódik az oltás az idősotthonokban

Vasárnap is folytatódik az oltás a száz főnél nagyobb létszámú idősotthonokban, az ott élők és dolgozók az amerikai Moderna vakcináját kapják meg - hangzott el az M1 vasárnapi műsorában.