Városlista
2020. január 21, kedd - Ágnes

Hírek

2011. Október 08. 21:46, szombat | Belföld

Novemberben jelenik meg Steve Jobs életrajzi regénye

Novemberben jelenik meg Steve Jobs életrajzi regénye

Az Apple alapítójának életét és sikerét 448 oldal meséli el.

A Simon & Schuster kiadó hétfőn közölte, hogy a Time magazin egykori főszerkesztője, Walter Isaacson által jegyzett könyv címe Steve Jobs: életrajz lesz. Az író két év alatt több mint negyvenszer találkozott az Apple meglapítójával és legalább száz közeli ismerősével - családtagokkal, barátokkal, kollégákkal és versenytársakkal - készített interjút.
Bár Jobs közreműködött a könyvben, nem kért semmilyen jogot a változtatásra az írottakkal kapcsolatban, sőt még a kiadás előtti átolvasás jogával sem él. Semmilyen utasítást nem adott a könyvvel kapcsolatban, és bátorította ismerőseit, hogy szabadon beszéljenek róla.
Isaacson egyébként korábban már olyan neves személyek életrajzát írta meg, mint Benjamin Franklin, Albert Einstein és Henry Kissinger.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 21. 16:05, kedd | Belföld

Már mintegy száz borászat adatai találhatók meg a magyar bor honlapján

Már mintegy száz borászat adatai találhatók meg a magyar bor decemberben indult bor.hu című hivatalos honlapján - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség bormarketingért felelős szakértője kedden az M1 aktuális csatornán.

2020. Január 21. 15:04, kedd | Belföld

Megjelent a kormányhatározat: a kormány felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését

Azonnali hatállyal felfüggeszti a kormány a börtönkártérítések kifizetését, az Igazságügyi Minisztérium pedig felülvizsgálja a szabályozást

2020. Január 21. 14:04, kedd | Belföld

Többfelé tovább romlott a levegőminőség

A magas szállópor-tartalom miatt többfelé tovább romlott a levegőminőség.

2020. Január 21. 13:04, kedd | Belföld

Az italgyártók növelik az újrahasznosított műanyagok arányát

Az ásványvíz- és üdítőital gyártók 2030-ig 50 százalékra növelik az újrahasznosított műanyag alapanyagok arányát a palackokban,