Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2011. Október 08. 21:46, szombat | Belföld

Novemberben jelenik meg Steve Jobs életrajzi regénye

Novemberben jelenik meg Steve Jobs életrajzi regénye

Az Apple alapítójának életét és sikerét 448 oldal meséli el.

A Simon & Schuster kiadó hétfőn közölte, hogy a Time magazin egykori főszerkesztője, Walter Isaacson által jegyzett könyv címe Steve Jobs: életrajz lesz. Az író két év alatt több mint negyvenszer találkozott az Apple meglapítójával és legalább száz közeli ismerősével - családtagokkal, barátokkal, kollégákkal és versenytársakkal - készített interjút.
Bár Jobs közreműködött a könyvben, nem kért semmilyen jogot a változtatásra az írottakkal kapcsolatban, sőt még a kiadás előtti átolvasás jogával sem él. Semmilyen utasítást nem adott a könyvvel kapcsolatban, és bátorította ismerőseit, hogy szabadon beszéljenek róla.
Isaacson egyébként korábban már olyan neves személyek életrajzát írta meg, mint Benjamin Franklin, Albert Einstein és Henry Kissinger.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 03. 18:09, szerda | Belföld

Június 14-től ismét kötelező a katolikus híveknek a vasárnapi szentmise

Június 14-étől a katolikus híveknek ismét kötelező lesz részt venniük a vasárnapi szentmisén, az idősek, betegek azonban továbbra is felmentést kapnak

2020. Június 03. 17:54, szerda | Belföld

Három ember megsérült egy karcagi üzemben történt robbanásban

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés alapos gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Karcagi Rendőrkapitányság, miután három ember megsérült egy karcagi üzemben történt robbanásban

2020. Június 03. 13:58, szerda | Belföld

Májusban lassú növekedésnek indult a használtautó-piac

Májusban lassú növekedésnek indult a használtautó-piac, áprilishoz képest 17 százalékkal több használt személyautót regisztráltak - közölte a Jó.Autók.hu portál szerdán az MTI-vel a DataHouse adatai alapján.

2020. Június 03. 11:04, szerda | Belföld

Halőrt dobott a hideg tóba

Garázdaság miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség egy férfival szemben.