Városlista
2021. április 18, vasárnap - Andrea

Hírek

2011. Április 15. 05:50, péntek | Helyi
Forrás: Legendavadász

Noé Bárkája 6. befejező rész

Noé Bárkája 6. befejező rész

Summázásképpen összeszedtük azokat a dolgokat melyek egyértelmű bizonyítékként szolgálnak arra vonatkozóan, hogy valóban az igazi, és hamisíthatatlan Noé bárkája fekszik az Ararát hegységben.:

1. Biztosan egy bárka maradványaira bukkantak. Fagerendákat, vaspelyheket, fémtartalmú oszlopokat emeltek ki a föld alól. Az egész hajószerkezet félig a földben hever, ezt a mérések és szimulációk, ásatások is megerősítik.

2. A hajó hossza 152 méter, ami megfelel a Bibliában leírt 300 könyök hossznak (300 Egyptian Royal Cubit).

3. A bárka roncsának nyughelye megegyezik a Bibliában leírtakkal. „A bárka pedig a hetedik hónap, tizenhetedik napján megfeneklett az Ararát hegységben.”

4. Vélhetően megkövesedett gyümölcsöket, élelmiszert és magvakat tartalmazott, melyeket laborvizsgálatok igazoltak.

5. Magas fémtartalmú illesztéseket és szegecseket találtak a bárkában. A laborban elvégzett analízist követően kiderült hogy titánt és alumíniumot is tartalmaztak, melyek emberkéz alkotta elemek.

6. Függőleges fagerendák bizonyítják a hajó szuperstruktúrájának létezését, továbbá a vízszintesen elhelyezett faoszlopok és a hatalmas keelson, illetve a mátrixban kialakított támasztékok létezése is megcáfolhatatlan.

7. Van egy kis falu a bárka közelében 1981 méter magasságnál. Ez igazolja a környékbéliek állítását: „Úgy beszélik, megtalálták a hajót, egy része megtalálható az Araráttól délre. Ezek az emberek szurok darabkákat hoztak a felszínre a hajóból, melyeket később műtárgyakként, értéktárgyakként adtak el egy kis faluban.”

8. A fölfedezés hírét a Török kormány azonnal felismerte. Elsőnek nemzeti parknak, majd nemzeti kincsnek nyilvánították. 1987-ben hatalmas cikk jelent meg a nyomtatott sajtóban.

9. Egy látogatóközpont épült a bárka közelében a turistáknak, miután a kormány elfogadta a roncsokra irányuló bizonyító vizsgálatok eredményét.

10. Hatalmas horgonyköveket (Anchor Stone) találtak a bárka közvetlen közelében, illetve a néhány kilométerrel arrébb heverő Kazan faluban.

11. A bárka egy „Cesnakidag” (Cudi Dagi) nevű hegytetőn nyugszik, melynek neve angolra átfordítva „Doomsday” (Ítéletnap).

12. A bárka belsejébe fúrt alagutakon át elérték a különböző kamrákat, melyekben székeket, munkaeszközöket, megkövesedett állati ürülékeket találtak.

13. A radarszkennek bebizonyították hogy a bárka formációja belül üregekkel telt, különböző kamrákat, öntöző rendszert, állattartó kamrákat, hordókat tartalmaz, jobb oldalán pedig egy hatalmas ajtó van. A hajótest közepén egy nagy nyitott központi részt is találtak, vélhetően itt ágazott szét a levegő a három szintre.

Szerző: Milupapa

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 18. 17:06, vasárnap | Belföld

Javulnak a járványügyi adatok

Javulnak Magyarországon a járványügyi adatok, a koronavírus elleni oltás folyamatosan zajlik, az országban ma már minden harmadik ember legalább egy védőoltást megkapott

2021. Április 18. 16:09, vasárnap | Belföld

Egy internetes bejegyzéssel indult, beismerő vallomással végződött

A sértett hamarabb kapta vissza kerékpárját a debreceni rendőröktől, mint ahogy feljelentést tett.

2021. Április 18. 15:05, vasárnap | Kék hírek

Újabb szökésben lévő bűnözőt fogtak el

A 35 éves H. Istvánt többrendbeli minősített rablás bűntette miatt kereste a Budai Központi Kerületi Bíróság, illetve a Nyíregyházi Törvényszék.

2021. Április 18. 14:06, vasárnap | Belföld

Több mint 341 kilométer út felújításán dolgoznak

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. gondozásában országszerte közel 150 munkaterületen 55 milliárd forint értékű beruházás zajlik a közlekedők kényelme és biztonsága érdekében, összesen 342 kilométeren