Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Augusztus 25. 07:24, péntek | Sport
Forrás: mti

Négy góllal kikapott a Videotont a Partizan az El-ben

Négy góllal kikapott a Videotont a Partizan az El-ben

A Videoton az idegenben elért gól nélküli döntetlen után Felcsúton 4-0-ra kikapott a szerb Partizan Beogradtól a labdarúgó Európa Liga-selejtező negyedik fordulójának csütörtöki visszavágóján,

így nem jutott a sorozat csoportkörébe. A székesfehérváriak búcsújával a magyar csapatok immár sorozatban ötödik éve nem jutottak egyik európai kupasorozat főtáblájára, azaz csoportkörébe sem.

Európa Liga-selejtező, 4. forduló, visszavágó: Videoton FC-Partizan Beograd (szerb) 0-4 (0-3) ---------------------------------------------- Felcsút, 3485 néző, v.: Marriner (angol)
gólszerzők: Tawamba (6.), Soumah (24.), Djurdjevic (35., 86.)
piros lap: Juhász R. (46.)
sárga lap: Juhász R. (44., 46.), Fiola (84.), illetve Ostojic (26.), Everton (80.)
Továbbjutott: a Partizan Beograd 4-0-s összesítéssel.

Videoton FC:
------------
Kovácsik - Nego, Fiola, Juhász R., Stopira - Suljic (Szabó B., 76.), Pátkai, Hadzic, Henty (Géresi, a szünetben) - Scepovic (Maric, 61.), Lazovic

Partizan Beograd:
-----------------
Stojkovic - Vulicevic, N. G. Miletic, Ostojic, N. R. Miletic - Jankovic (Pantic, 77.), Radin, Everton, Soumah (Ilic, 63.) - Tawamba (Durickovic, 70.), Djurdjevic

Fehérvári szempontból hidegzuhannyal indult a mérkőzés, mert egy gyors szerb ellentámadás végén Tawamba lőtt gólt. Lazovics kétszer is válaszolhatott volna, majd Henty ziccerben lőtt kapu mellé. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, ugyanis a félidő közepén növelte előnyét a Partizan: Soumah volt eredményes. A továbbjutás kérdése már ekkor eldőlni látszott, de a szerbek újabb találatukkal a 35. percben biztossá tették csoportkörbe jutásukat.

Fordulást követően Juhász kiállítása tovább rontotta a Videoton helyzetét, amely tíz emberrel is próbált támadni. A Partizan emberelőnyben kedvére alakította ki a helyzeteket, amelyek közül Djurdjevic értékesített egyet, megadva ezzel a kegyelemdöfést a székesfehérváriaknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.