Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Hírek

2011. November 22. 07:28, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI - Fotó: police.hu

Ne próbálják feltartóztatni őket, hanem hívják a rendőrséget!

Ne próbálják feltartóztatni őket, hanem hívják a rendőrséget!

A korábbi hírekkel szemben nem egy, hanem három férfit keres a rendőrség a szombati benzinkúti lövöldözés miatt.

A rendőrség vasárnap azt közölte, hogy Csoma László Jánost, egy 36 éves budapesti férfit keres a szombat esti lövöldözés ügyében.

A police.hu-ra hétfőn feltett közlemény szerint országos elfogatóparancsot bocsátottak ki két oroszlányi férfi, a 43 éves Balogh Zsolt és 29 éves Bázsa Márton ellen is a a budapest-soroksári bevásárlóközpont benzinkútjánál történt lövöldözéssel kapcsolatban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kéri, hogy aki látja Balogh Zoltánt vagy Bázsa Mártont, ne próbálja meg feltartóztatni őket, hanem haladéktalanul értesítse a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es segélyhívó telefonszámon.

A rendőrség visszaélés lőfegyverrel és lőszerrel bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt körözi a két férfit – olvasható a közleményben.

Horváth Katalin Fanni, a BRFK szóvivője szombat este az MTI-nek elmondta, hogy a benzinkút biztonsági szolgálatának munkatársai gyanúsnak ítéltek meg egy gépjárművet, ellenőrizni akarták, de vezetője az autóval el akart menekülni a helyszínről. Megpróbálták feltartóztatni a járművet, amikor a menekülő kocsiból több lövést adtak le a biztonsági szolgálat autójára. A menekülőnek sikerült elhajtania, de időközben a biztonságiak riasztották a rendőrséget.

A TV2 Tények című hírműsora vasárnap este arról számolt be, hogy a benzinkút kamerái felvételt készítettek a történtekről, és a rendőrség így tudta azonosítani az elkövetőt. A Tények úgy tudja, hogy a kocsi, amelyből lőttek, egy terepjáró volt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 22. 14:02, kedd | Kék hírek

Intézetből szökött lányokat futtató pár ellen emeltek vádat

Intézetből szökött lányokat bírt rá prostitúcióra egy nő és élettársa az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellenük - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség közleményben az MTI-t kedden.

2020. Szeptember 21. 08:29, hétfő | Kék hírek

Halálos baleset történt a 74-es főúton

Teljes szélességében lezárták hétfő reggel a 74-es főutat Zalaegerszeg és Egervár között egy halálos baleset miatt.

2020. Szeptember 20. 16:07, vasárnap | Kék hírek

Temetőben rabolt ki egy asszonyt két fiú

Egy 15 éves kállói fiút és 14 éves társát vették őrizetbe a nyomozók.

2020. Szeptember 19. 05:00, szombat | Kék hírek

Elítélték az egyetemista lányt vonaton molesztáló férfit

A Debreceni Törvényszék személyi szabadság felfegyverkezve elkövetett megsértésének bűntette és emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt másodfokon 5 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélte azt a férfit,